Lotte en Willem hangen een slot aan een brug om te symboliseren dat hun relatie over drie maanden wordt weggeknipt door de gemeente

'Mooi toch'

Romantischer kan bijna niet: om hun liefde te bezegelen hebben Lotte en Willen een hangslot aan een brug gehangen. Want net als hun relatie, zal het slot over een paar maanden worden weggeknipt door de gemeente.

“Mooi toch,” zegt Lotte verliefd. “Over drie maanden komt een man met een geel hesje en een ijzertang langs om dit ding op last van de gemeente los te knippen. Zo symbolisch!” Ze geeft haar vriend een zoen op de wang.

“Want net als onze liefde levert dit slot op den duur een gevaar op voor de veiligheid van het passerende scheepsverkeer,” vult Willem blozend aan. “Uiterlijk oktober belandt onze liefde metaforisch op de gemeentelijke schroothoop omdat het een aantasting vormt van de culturele waarde van een monumentale brug.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En zo ORIGINEEL!!
#MeToo

En dan heeft zij een skinnie sjiens met opengeknipte knieën en hij zijn kakzak rond de knieën en een petje achtervoren

En dan maken ze een #selfie,
zij met een #duckFace,
en hij met z’n handjes zo dingessend.

#NetEcht

Bizar.

Reageer
gravatar

De dwang om overal de nodige prietpraat neer te plempen maakt dat tijdens die opwinding wel eens het verkeerde zwembroekje wordt aangetrokken.
De pet van geestelijk vriendje Outsider zal wel aan de kapstok zijn blijven hangen door gebrek aan beter.

gravatar

Inderdaad, ‘ijzer’ is wel een erg simplistisch beeld.

Over het algemeen zal men staal bedoelen, een legering met ijzer.