Wikimedia

Verstappen rijdt rest van seizoen in oerdegelijke Volvo

Coureur hoopt eindelijk eens een race uit te rijden

Max Verstappen maakt het Formule 1-seizoen af in een Volvo Polar uit 1993. De coureur hoopt op die manier een keer een race uit te rijden.

“Oerdegelijke bak”, zegt Verstappen tevreden over de stationwagen met 783.000 kilometer op de teller. “Dit ding is niet stuk te krijgen. Heerlijk om de finishlijn straks weer eens te zien.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als belangenbehartiger van dit Zweedse merk protesteer ik tegen de onterechte criminalisering van het merk Volvo. In de Amerikaanse tv-serie “Two and a half men” rijdt de geestelijk zwakbegaafde nerd Alan Harper -óók al- in een Volvo. Nu ook Max Verstappen hierin geplaatst wordt, kan dit voor Volvo negatieve gevolgen hebben voor hun omzet in Nederland en de U.S.A. Bereid u voor op een claim.

Reageer
gravatar

Computergame Formula 1 2017 wordt op de valreep van uitkomen nog speciaal aangepast. Na 10 ronden valt de Red Bull van Verstappen nu ook op je PC automatisch uit.

Reageer
gravatar

DNF wegens een niet functionerend oliedrukpompje is zo sneu. Nee dan liever met een gebroken stuurstang de betonmuur in.

Reageer
gravatar

Ik snap dat je tanden er uit liggen.
Maar wat heeft dit met het WTS te maken. Dat was een staalconstructie.

gravatar

We zijn blij te melden dat max voortaan niet meer zal uitvallen, de top zal moeilijk worden maar gevechten met top team mclaren gaan we zeker niet uit de weg

Reageer
gravatar

En de reservebanden kunnen ook gelijk allemaal mee, in de bak.
Handig voor onderweg, kan ‘ie ze zelf vervangen.

Is die jongen wel een beetje handig met gereedschap?

gravatar

Niks (reserve-) Belg: Max Verstappen is gewoon, net zoals alle andere grootverdieners, -fiscaal- inwoner van Monte Carlo, na een intensieve crash-course van Erik Wiebes zelve. Hij is wel soms zijn motormanagement kwijt, maar hij is niet op zijn achterhoofd gevallen, wat denk je wel?

gravatar

man, in de oude tijden typte je gewoon idkfa voor alle ammunitie of idspispopd om gewoon door de hekken heen te rijden of iddqd als je gewoon wilde dat je auto niet kapot ging.

Zo jammer dat je tegenwoordig cheater wordt genoemd

gravatar

Sneu dat de benzine op was. Volgens mij heb ik ergens nog wel een afgetankte Volkswagen Golf, die mag hij ook rustig gebruiken, maar heb ik volgende week nog wel nodig voor vakantie. Groetjes, de buurvrouw

Reageer