YT - De Telegraaf

KRO-NCRV weigerde marxistische staat op te richten

Omroep onderhandelde niet met ontvoerders Bolt

De KRO-NCRV heeft geen marxistische staat opgericht, hoewel de ontvoerders van presentator Derk Bolt zo’n staat nastreven. Volgens directievoorzitter Yvonne de Haan onderhandelt de omroep principieel niet met terroristen.

“De verleiding was uit menselijk oogpunt natuurlijk groot”, geeft De Haan toe. “Maar je moet nadenken over het grotere plaatje. Als wij aan zulke eisen toegeven, wordt het aanlokkelijk om onze mensen te ontvoeren. Nu ging het nog om een marxistische staat, de volgende keer eisen ze misschien zelfs zendtijd of een terugkeer van de Soundmixshow.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het enige dat terug moet komen is de Fabeltjeskrant met Herman Tjeenk Gillink als Juffrouw Ooievaar, Arrogander Peggold als Juffrouw MIer, en Mark Trutte als Bor de Wolf

gravatar

De ontvoerders hadden beter, om hun eis voor een marxistische staat ,een presentator van de VARA kunnen ontvoeren. Die heeft er wel begrip voor.

Dat de VARA de spreekbuis is om het marxistische gedachtegoed te verspreiden is al decennia lang bekend.

Corrie.

Reageer
gravatar

Groot gelijk Corrie. Het enige wat de linkse gekkies willen is de gewelddadige omverwerping van de kapitalistische maatschappij.

Alleen zeggen ze dat niet hardop.

gravatar

Maarre waarom geven ze niet gewoon Corrie van hiernaast aan die ontvoerders om te ruilen?? Zijn we daar ook eindelijk eens van verlost. 🙂 🙂

Reageer
gravatar

We hadden een gijzelaarsruil moeten voorstellen. Wij Derk Bolt terug en in ruil daarvoor krijgen ze Jantje Smit, Paul de Lul, Ali B, Caroline Tensen, Gaston, Patty Brard, Giel Beelen, Emile Ratelband, Patrick Lodiers, Prem en Dries Roelvink. n als ze er meer willen, dan kan dat.

Reageer
gravatar

Gelukkig heeft de KRO-NCRV principes & ruggegraat!

Ze gaan gewoon door met het maken van naïeve jankprogramma’s.

Volgende stop: Raqqa, Syrië.

Reageer
gravatar

Ik hoorde dat de paus ook in het complot zat en aan Wax & Max de eisen heeft doorgespeeld.

Wax & Max: Amen!
(Max: Hoe vind U mijn zwarte jurk, oh eerbiedwaardig heilig orakel van God?)

En toen kwam het ‘goed’, ‘zonder losgeld’!
(‘Beschermingsgeld’)

gravatar

De ontvoering van ons bleek een vergissing. Ze hadden het eigenlijk gemunt op Joran van der Sloot, van wie het gerucht ging dat hij was ontsnapt. Beetje naïef om dat meteen te geloven. Maar het zijn aardige mensen hoor.

Reageer