Tweede Vaderdag: Jaap (7) maakt tekening voor minnaar van mama

'Ik wist niet eens dat ze kinderen had!'

Deze maandag werd consultant Marc Bijlenhout verblijd door een tekening van Jaap, de zoon van zijn collega Myrna. Marc en Myrna gaan op regelmatige basis met elkaar vreemd, soms op het werk, soms bij elkaar thuis, waardoor Jaap hem als een tweede vader is gaan zien.

Bijlenhout is blij verrast: “Ik wist niet eens dat ze kinderen had! Wat mij betreft maken ze van de maandag na Vaderdag standaard een vrije dag, dan kunnen kinderen in het hele land de scharrels van hun moeders beter leren kennen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit is waarschijnlijk een parodie op de kleine zeemeermin. Of een vervolg van meer na.
En dat willen we wel maar ook niet meer.

Vaders in een spagaat brengen is zo lullig als moeders die zien als grootbrengers van kroost in sloten van eendjes welke dobberen in het plantsoenplasje.

gravatar

Ik zwem een heel stukje met Benny Altijd Doof mee als parodie op de zemeermin en John met de Wolf. Vaders lust spaghetti met kroost in engelse sloot van eendjes welke van Dobberen kroketen in plasjes.