Wikimedia Commons CC: G. Lanting

Mensen leggen massaal bij Action gekochte kaarsjes voor Blokker-winkels

Nederland leeft mee met noodlijdende keten

Na het recordverlies van vorig jaar vrezen Nederlanders voor het voortbestaan van de Blokker. Veel mensen leggen vandaag een kaarsje van de Action neer voor een van de filialen. Ze willen het verlies samen verwerken.

Marjolein Klepper (52) was er vanmorgen vroeg bij met een geurkaars van 69 cent. “Ik moest toch al bij de Action zijn voor fotolijstjes en theedoeken. Toen heb ik deze kaars ook maar meteen meegenomen. Het is toch treurig als zo’n iconisch bedrijf als Blokker langzaam verdwijnt.”

Frits Vlaar (47) ging niet naar de Action. Hij bestelde een zak waxinelichtjes bij kaarsen-online.nl en legde er een paar neer bij Blokker. “Fijn dat ik met zo’n prima aanbieding kan laten zien dat ik meeleef met de mensen die hun baan kwijtraken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb er binnen een paar in mijn tas laten vallen,
en toen buiten neergezet.

Toen werd ik toch een beetje emotioneel.
Zoveel aan ze gehad!

Reageer
gravatar

Is er geen condoleance-facebookpagina waar mensen kunnen betuigen dat ze meeleven?
Dan krijg je veel meer likes en de echte vrienden van de likers zien die betrokkenheid ook terug. Dat zie je met kaarsjes niet.
Sowieso zouden waxinelichtjes met ledjes meer van deze tijd zijn dan die middeleeuwse brandbare ondingen.

gravatar

Ik zag de kaarsjes voor de lokale Blokker. En toen wist, ik kan beter naar Action gaan. Anders dan bij de Blokker staan daar altijd idiootlange rijen voor de kassa. Dat is fijn want dan ik rustig maarde kassa aanbiedingen kijken.

Reageer
gravatar

Hoe hypocriet….. wel fotolijstjes en handdoeken kopen bij de acion en zelf het kaarsje en dan zeggen hoe erg je het vindt dat blokker gaat sluiten. Als je het dan zo erg vindt koop je handdoeken en lijstjes dan bij Blokker. Dan had je ze gesteund en al die keren dat je spul bij action kocht ipv bij blokke!!!

Reageer