Beeldbewerking: Casper Steenbergen

Xenos: ‘Home is where onze medewerkers werkloos zitten’

Live love laugh en lekker solliciteren

Nu Xenos door moederbedrijf Blokker wordt afgestoten, probeert de winkelketen de medewerkers die hun baan verliezen een hart onder de riem te steken. Daarom komt er een speciale lijn met nieuwe inspirerende quotes: ‘Home is where onze medewerkers werkloos zitten’.

De nieuwe teksten zijn onder meer verkrijgbaar op kussentjes om op uit te huilen, mokken voor de kalmerende kamillethee en muismatten voor tijdens het scrollen op Monsterboard. Andere quotes zijn ‘Live love laugh en lekker solliciteren’, ‘Nu je geen werkkleding meer hebt is a smile the prettiest thing you can wear’ en ‘In dit huis hebben we plezier, maken we fouten, beginnen we hopelijk opnieuw’.

De lijn wordt gepresenteerd tijdens de Dolle Dagen, waarin Blokker een aantrekkelijke korting krijgt op het personeelsbestand.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zie je wel, die vluchtelingen maken ook nog eens onze bloedeigen BLOKKER kapot!

BLOKKER, in oranje BLOKLETTERS, zoals het altijd was, niet die nieuwerwetse tierelantijnen!

Straks maken ze ook nog eens onze HEMA kapot. HEMA, de HOLLANDSCHE Eenheidsprijzen Maatschappij!

Reageer
gravatar

De economie trekt fors aan, volgens het CBS. Daarom gaan winkels uit het ‘lagere segment’ dicht en breidt de Bijenkorf uit. Het lijkt er sterk op dat uitsluitend VVD-stemmers er op fors vooruit gaan. Loonafhankelijken moeten eerst maar eens een paar jaar fors afzien, net zoals ouderen en vergeefs solliciterende uitgestotenen op de arbeidsmarkt. Dát is liberale gerechtigheid.

Reageer
gravatar

Oud nieuws Outsider. Het is toch allang bekend dat de VVD hun vette middelvinger naar loonafhankelijken opsteken. Andere politieke partijen hebben ook hun rug afgekeerd naar de hardwerkende fatsoenlijke Nederlander die niet in de ‘creatieve sector’ zitten.

De enige partij die voor de loonafhankelijken opkomt is de PVV van meneer Wilders.

Corrie.

gravatar

Als alleen VVD-stemmers erop vooruit zijn gegaan zouden de winkels in het lagere en middensegment toch gewoon open kunnen blijven? Of zijn VVD-ers de enige consumenten?