Front National worstelt met Front National-verleden

Afgelopen 45 jaar kleeft nog steeds aan partij

Volgens Marine Le Pen associëren veel mensen haar Front National met het Front National. De partij gaat daarom verder onder een nieuwe naam. “De koers die wij de laatste vijfenveertig jaar onafgebroken hebben gevaren kleeft nog steeds aan ons”, legt de partijleider uit.

Le Pen heeft het vermeende Front National-verleden van haar partij nooit ontkend. Ze noemt de jaren tussen de oprichting van het Front National in 1972 en de verkiezingsnederlaag van afgelopen zondag ‘een zwarte bladzijde’ in de geschiedenis van de partij, maar ze wil nu vooruitkijken. “We zijn nu twee dagen verder. Het is tijd dat we de verschrikkingen van het Front National achter ons laten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

mooi, die lente,
ik zie de blaadjes al van de bomen dwarrelen
de spoorwegen passen de dienstregeling vast aan

gravatar

Gelukkig heeft de PVV van meneer Wilders geen enkele smet. Het is een in en in fatsoenlijke partij en over meneer Wilders kun je niets anders dan lof hebben. Hij is de man die Nederland weer voor de Nederlanders maakt.

I love him!

Corrie.

Reageer
gravatar

Quote: ‘Hoe zit dat dan met die smet, mevrouw Ernaast?’

Dat was een vergissing van meneer Wilders van de PVV. Het was in de periode dat papa Le Penn aan het hoofd stond. Kijk maar op Facebook.

Marine Le Penn distantieert zich van papa. Front National is nu een fatsoenlijke partij voor Fransen zonder migrantenafkomst.

Corrie.

gravatar

Pijpen aanleggen en daarna een hoepeldans.
Hoelapleurergens je frans en duist ook neer,
Engeland voor alles en nog wat.
Zeer nooit gehoord van flop of the tops of de blockheads van iran jurie…
de groemteman geef je betere groejs als die Smit kol va hiernaast