Feyenoord droomt van historische deceptie

'Unieke kans op grootste teleurstelling in clubgeschiedenis'

Dankzij de nederlaag bij Excelsior kan Feyenoord blijven dromen van een legendarische deceptie. Als de Rotterdammers volgende week de titel verspelen tegen Heracles, is de historische blamage een feit.

Trainer Giovanni van Bronckhorst: “Natuurlijk denk je er soms aan. Deze club heeft al zo veel grote teleurstellingen meegemaakt, en wij hebben een unieke kans om daar de grootste in de clubgeschiedenis aan toe te voegen. Maar ik probeer er zo min mogelijk mee bezig te zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Je moet je wel realiseren als club wat je daarmee allemaal ontketent: een huldiging in Amsterdam waar men niet op heeft gerekend, Heracles Europa in. En dat allemaal omdat je geen zin hebt om kampioen te worden?

Reageer