Escape room Culemborg zware kluif voor meeste inwoners

Duizenden mensen hebben stad nog niet opgelost

Culemborg is een escape room. Dat werd vandaag bekend gemaakt aan duizenden ex-inwoners die de Gelderse stad succesvol wisten te ontvluchten en aan de ruim 27.000 inwoners die de escape room niet op tijd hebben gehaald.

Rechtenstudent Victor (22) deed er 18 jaar over om de escape room te ontvluchten. Hij ging op die leeftijd op kamers in Amsterdam. “Dat ging absoluut niet makkelijk. Vooral die puzzel met mijn ouders die zeiden ‘je kunt toch gewoon op en neer gaan met de trein’ was pittig, die zat goed in elkaar.”

De escape room is met een oppervlakte van 31,14 vierkante kilometer de grootste escape room van Nederland, al wordt er in Almere de hand gelegd aan een nog grotere escape room. Deze opent naar verwachting medio 2018 haar deuren.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Klopt, Culemborg was een vrijstad. En ook humor dat er werkelijk een escaperoom gevestigd is in Culemborg.

gravatar

Het iemand de maat nemen vanwege het hebben van een vriendin, alleen maar vanwege een andere geaardheid schrijvers deze, is niet bevorderlijk voor de culturele assimilatie in de binnendijkse Gemeinschaft.

Reageer
gravatar

De romantische verbeelding van de (gepsychologiseerde) automobilist gaat naast rechtdoor niet verder dan linksaf en rechtsaf.
John wordt ook al steeds verder tot holle frasen verdund door de moderator.

gravatar

Escape room. Ik ken nog iemand uit Culemborg die als psychologiestudent begon en me eens heel serieus vroeg of ik het fijn vond of niet mezelf te zijn. Het was een valstrik. Hij stond model in mijn uiteenzetting van de moderne verrader. Vanzelf kon hij er niets aan doen dat hij een vriendin had. Maar in ieder geval roept de escape room associaties op van de sinistere spelletjes waarmee de intrigant het volk verziekt.

Reageer
gravatar

Het iemand de maat nemen vanwege het hebben van een vriendin, alleen maar vanwege een andere geaardheid schrijvers deze, is niet bevorderlijk voor de culturele assimilatie in de binnendijkse Gemeinschaft.

gravatar

Meestal ontslaat deze ‘andere geaardheid’ op deze manier, door diefstal op het slachtoffer van enige aard.

gravatar

Psychologie. Les 1. Als een vrouw ontdekt dat ze je niet af kan wijzen omdat je niet zoals ze dacht in haar geïnteresseerd bent, dan ben je homo.

gravatar

Uiteraard; van het concert des levens krijgt iedereen een gratis voorstelling. Ik hoefde dan ook geen collegegeld te betalen.

gravatar

Psychologie. Les 2. Als een man een zin begint met “als een vrouw…” dan is hij vrijgezel, meestal al langer.

gravatar

Ook Eumoer studeerde psychologie. Ik kan maar geen meisje krijgen zoals Eumoer die juist alle meisjes krijgt, dokter. Eumoer is ook veel knapper dan ik. Moet ik nu in therapie?

gravatar

Niet zo flauw doen, Frans. Eumoer is een vluchteling. Hij neukt gewoon veel beter, en heeft al veel meer meisjes gehad dan jij. Zijn psychologisch inzicht is natuurlijk, daar heeft hij niet voor gestudeerd. Hij kent gewoon veel mededogen uit ervaring.

gravatar

Ik werk voor vluchtelingen en heb een hele goede relatie met zo iemand opgebouwd.
Het gaat heel fijn met hem. Ook zonder condoom vrijen.
Ze hebben veel meer ervaring denk ik. Dat voel je vanbinnen.

gravatar

Bedankt Mieke. Dat is precies wat ik bedoel.
Fijn dat je dat met ons wil delen. Heel dapper.
Juist doordat Eumoer veel meer mesjes heeft gehad vrijt hij ook beter. Dat is wat ik eigenlijk wilde zeggen. Hierdoor weet hij ook veel beter wie de echte zielenpoten zijn. Dat zijn de racisten.

gravatar

Je moet goed begrijpen dat er voor iedereen iemand is. En anders kun je altijd bijstand aanvragen voor het bezoek aan (of liever van) een prostituee, zij komt ook aan huis.
Het is wel van belang niet te snel te vrijen omdat het orgasme dan te vroeg komt voor de vrouw.
Hoewel aan de prijzige kant, is daarom huisbezoek van een ervaren vrouw te verkiezen, zij heeft meer tijd.

Veel mannen bezochten regelmatig een prostituee om niet onervaren over te komen.
Daarom waren ze al jong hoerenloper. Wel wordt dit vaak geromantiseerd tot iets anders.
Met mannen uit de jungle, zoals Amor hier, ligt het eenvoudiger. Het is niet nodig jaloers te zijn. Ze krijgen gratis opvoeding. Al krijgen ze geen bijstand.

gravatar

Mieke, zeg maar een freudiaanse vergissing op zijn Afrikaans. Nadere details worden niet gegeven, zo is Geert Wilders aan de macht gekomen.

gravatar

Wat bedoelt Alexander Brandenburg in zijn verder volstrekt onleesbare bijdrage met de zin ‘Duizenden mensen hebben stad nog niet opgelost’? Voor het oplossen van een stad ter grootte van Culemborg heb je geen mensen nodig, maar vele honderden tonnen zoutzuur. En dan nog vraag ik mij af wat dit alles met een escape room van doen heeft.

Reageer
gravatar

alsjeblieft “Vraagtekens bij Krom Nederlands”, kijk toch verder dan de Nederlandse grens en wees geen PVV-stemmer

gravatar

poging tot analyse:
Krom Nederlands vraagt hoe te ontsnappen aan de verkrachting van het Nederlands.
Ik zou zeggen, Krom Nederlands, niet zagen, maar fier rechtop staan.