Man die wil bestellen tijdelijk onbereikbaar voor vriendin

‘Zal ik anders even naar de bar lopen?’

Het romantische dinertje in restaurant de Velthoen in Apeldoorn begint veelbelovend Victor en Aafke mogen aan het tafeltje bij het raam zitten krijgen de kaart en praten enthousiast over hun aanstaande reis naar Laos

Maar als ze eenmaal hebben besloten dat ze allebei de dorade in wittewijnsaus nemen keert Victor zijn meisje de rug toe en begint wanhopig oogcontact te zoeken met de ober Hij mag van mij nu wel komen vind je ook niet Ik heb ongelooflijke trek

Aafke wil vertellen over de boottocht die een collega van haar gemaakt heeft over de Mekong en dat zij dat misschien ook kunnen gaan doen volgende maand als Victor zijn vinger opsteekt in de richting van de bar Denk je dat hij het gezien heeft

Hij komt zo wel zegt Aafke en wrijft even over Victors hand Zo benieuwd waar we over een maandje zitten Zal ik anders even naar de bar lopen antwoordt Victor Wat wil je erbij drinken Wijn Hij loopt naar de bar en wijst naar hun tafeltje aan het raam

Ik verheug me er echt zo op Denk je dat we veel rare dieren gaan zien vraagt Aafke als het hoofdgerecht eindelijk is opgediend Victor grijnst en kijkt nog eens op de wijnkaart Ik lust hier eigenlijk wel een ander wijntje bij Hij draait zich weer om en begint naar de ober te lonken Het duurt wel heel erg lang steeds of ligt dat aan mij

Aafke glimlacht voor de goede orde ook even in de richting van de ober en wil vertellen over een fantastische boomhut met uitzicht over de jungle die ze op het internet heeft gezien maar Victor kijkt naar de mensen aan het tafeltje naast ze en zucht luid Hee kwamen zij niet veel later dan wij Zij zitten nu al aan hun toetje


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *