Goed nieuws: Robert is er de volgende keer bij

'Nu al zin in'

De 30-jarige Robert heeft zojuist een afspraak met zijn vrienden afgezegd. Gelukkig had hij ook goed nieuws: de volgende keer is hij erbij.

Zijn vrienden reageren enthousiast op de toezegging. Dirk-Jan: “We weten nog niet wanneer de volgende keer is en wat we dan precies gaan doen. Maar Robert is erbij, dus het wordt vast mooi.”

Igor vult aan: “Robert is de afgelopen keren telkens zonder reden niet komen opdagen, dus dan is het extra leuk om te weten dat we hem de volgende keer wél zien. Nu al zin in.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat je zegt Wiemersma; als “Robert” de baarddrager is, rechts op de foto, die met dat foute opgebonden staartje, dan laat ik ook verstek gaan. Zijn zweetlucht is weliswaar authentiek, maar na een paar minuten niet meer te harden. Op de foto zijn de mannen net bij elkaar gekomen; de glazen zijn nog vol en men lacht nog. Maar niet lang meer.

gravatar

Ha! Dat moet een Aprilgrap zijn. Ik ken Robert, en het is nog lang niet het laatste moment, dus heeft hij nog niet afgezegd. Jullie houden me niet voor de gek!

Reageer