Emma zakt voor de zesde keer voor haar bijrijexamen

‘Ik ben veel te zenuwachtig’

De vierentwintigjarige Emma is vandaag voor de zesde keer gezakt voor haar bijrijexamen. “Ik was weer veel te zenuwachtig. Mijn examinator zit dan zo rustig achter het stuur en begint dan tegen mij te praten. Ik wil me gewoon concentreren op ‘ik zie ik zie wat jij niet ziet’.

Haar faalangst zit Emma keer op keer dwars: “Ik kan alleen maar denken ‘als ik maar wel genoeg in zijn spiegels kijk’ en ‘hopelijk gaat er niets fout’. Dan weet je gewoon dat het juist wel fout gaat”, aldus een teleurgestelde Emma. “Uiteindelijk werd ik zo gek dat ik op een gegeven moment toch weer in paniek schreeuwde ‘Pas op voor die voetganger!’ Ja dan weet je direct: gezakt.” In het verleden ging Emma in de fout toen ze een flesje met dop erop aangaf aan haar chauffeur, naar de bandenspanning vroeg toen haar examinator aan het inparkeren was en toen ze Celine Dion opzette op volume 18.

Het is een hard gelag voor Emma, die autorijden juist zo leuk vindt: “Ik wil uiteindelijk mijn bijrijexamen BE met aanhanger halen, maar dat zie ik voorlopig niet gebeuren.” Emma mag niet op de bijrijdersstoel kruipen als ze naar huis gaat. Als haar ouders haar in de auto achter het stuur zien zitten als Emma thuiskomt weten ze genoeg.

Op zoek naar een slimme bijrijder die je precies kan vertellen wat je kunt doen om autopech te voorkomen? Lees meer over de SlimOpWeg Hulp op Interpolis.nl.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nod funny,

Dat meneer Wilders van de PVV tot bijrijder en het vijfde wiel aan het Nederlandse schip van staat is gereduceerd is al erg genoeg. Om hem dan ook nog faalangst in de schoenen te schuiven is weer zo’n typisch staaltje van framing van de linkse media.

Jullie kunnen nog een voorbeeld nemen aan meneer Erdogan van de AKP.

Die doet tenminste wat hij belooft.

Corrie.

Reageer
gravatar

Een ambitieuze vrouw. Dat is te waarderen. Ik hoorde net van iemand die in het ziekenhuis was opgenomen geweest en nu was gecontroleerd door een blonde vrouw met een zwarte snor en een hoofddoekje of hij moest werken of vergoed kon worden voor zijn ziekteverlof terwijl hij daar met een stalen pijp naar zijn hart zat.

gravatar

Een boeiend staaltje actuele casuïstiek, Maitreya. P.S. die stalen pijp naar ‘zijn hart’, was dat een chirurgisch geplaatste stent of het gevolg van een bedrijfsongeval in de metaalsector? .