Zwemmen met Jesse Klaver


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De nieuwe naam voor een links-groene partij.

Binnenkort Jesse-Jongerendag, voor de Justin Bieber-leeftijdsgroep.

gravatar

De stewardess van Corendon (met snorkel) die Jesse hier gezelschap houdt, hoopt hem over zijn koudwatervrees voor kabinetsdeelname heen te helpen. Haar lippen zijn verzegeld, maar hoe graag zou ze Jesse vertellen dat zijn lot al is bezegeld; Jesse én GroenLinks zullen door VVD en D66 grondig worden misbruikt en uitgewoond om over 4 jaar met een korte herdenking (en wat liberale krokodillentranen) op de vuilstort te worden gedumpt, zoals nu wijlen de PvdA.: l’histoire se répète, sans cesse. .

Reageer
gravatar

Het zou best kunnen dat de Groen-Linksers bij de volgende verkiezingen niet vergeten om de resultaten van hun samenwerking voor het voetlicht te brengen.

gravatar

Héél subtiel Bas. Maar misschien net iets té subtiel; voor het bevattingsvermogen van sommige toevallige Speld-passanten.

gravatar

Over Halbe Zijlstra praten, is hetzelfde als ultra-zwaar VVD-geschut inschakelen om op een GL-mug te schieten. Halbe is de Hulk van de vaderlandse politiek; er is nog geen afdoende afweer of tegengif beschikbaar. Hij wordt nu even in toom dus in kunstmatig coma gehouden, tot ná de coalitiebesprekingen en zetelverdeling. Zijlstra aast op de functie van de demissionaire Deysselbloem, in de EU. Dat betaald beter.

gravatar

Op avond tuur in nat uur.

De vele poëtische wendingen gejat voor de commercie zijn even-zeer bij GroenLinks ingeburgerd.

gravatar

Semantisch en syntaxisch moeilijk verwoord. “…gejat voor de commercie ….” ??? Maar van wie dan? Van een geflipte tekstschrijver of een overspannen spindoctor?

gravatar

Jesse Klaver leert al die vluchtelingen hoe ze naar Griekenland moeten zwemmen. Dit is duidelijk het bewijs dat hij Nederland aan paradijs voor vluchtelingen maakt!