YouTube: Beauty Spectrum

Evelien gaat met carnaval verkleed als Evelien met een kort rokje

'Lekker loco!'

Het is weer zover: carnaval staat voor de deur. Hét feest waarbij iedereen alles uit de kast haalt om de show te stelen met zijn of haar unieke carnavalsoutfit. Zo ook Evelien Terveulen, een studente uit Maastricht. Zij gaat dit jaar gekleed als Evelien met een kort rokje.

Evelien kan niet wachten op de reacties van haar vrienden en willekeurige voorbijgangers. “Ze moeten vast denken: ‘Wat grappig, normaal heb je in februari helemaal geen kort rokje aan.’ Dan doe ik dat dus juist wel, want met carnaval doe ik altijd lekker raar.”

Volgens Evelien is haar outfit een goed voorbeeld van wat er nou zo mooi is aan carnaval “Niemand is meer bezig met of ze wel mooi en aantrekkelijk zijn, iedereen is gewoon even gek. Moet je even voorstellen: ik, maar dan met een kort rokje aan. Helemaal loco, haha.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“Evelien” is inmiddels opgemerkt door een talentscout van RTL, men is nu in gesprek over een aanbod om cameo’s (gastoptredens) te verzorgen in achtereenvolgens Humberto Tan’s RTL Late Night show, Temptation Island, Lekker snugger en Voetbal Inside. Volgens onbevestigde een woordvoerder van RTL is dat om deze formats een eigen ‘couleur locale’ te geven. Onbevestigde berichten spreken over plannen om Evelien te casten in een stomme film als Ginger Rogers, Humberto Tan zou dan de chocoversie van Fred Astaire spelen.

gravatar

Smaken verschillen. Zelden zo’n lelijk, afstotend, weerzinwekkend, alle levensgevoell wegzuigend wezen gezien. Dat dit publiek mag!

Wimmie

gravatar

Met DIT carnavalsweer in een kort rokje de straat op? Dat wordt op zijn minst een blaasontsteking én een proces verbaal wegens provocatie van mannen uit plaatselijke groepen met een halal migratie-achtergrond