Bron: Wikimedia - Frankie Fouganthin

Zweden vraagt Trump om hulp na gebeurtenis

‘Geld, spullen, nucleaire codes: we kunnen alles gebruiken’

In een emotionele toespraak heeft de Zweedse premier Stefan Löfven de Amerikaanse regering om hulp gevraagd na de gebeurtenis van vrijdagavond. Löfven richtte zich rechtstreeks tot president Trump met de woorden: “Wij kunnen dit niet alleen.”

Volgens de premier zijn alle Amerikaanse bijdragen welkom: “Geld, spullen, het koffertje met nucleaire codes: we kunnen in deze moeilijke tijden alles gebruiken.” Löfven benadrukte dat Zweden en Amerika altijd bondgenoten zijn geweest: “Sinds wij Amerika hebben bevrijd van de Vikingen, is de relatie tussen onze landen altijd bijzonder vriendschappelijk geweest.”

“Uw eigen vrouw, de prachtige Melania, is Zweeds”, vervolgde Löfven. “Wij rekenen op u.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit kan niet kloppen. Zweden is door IS volledig verwoest en daar zie ik op de foto allemaal mensen goed en wel in leven. Fake news van DE SPELD. Foei!

Reageer
gravatar

Melania werd in 1970 geboren in Novo mesto en is opgegroeid in Sevnica in de Sloveense regio Posavje (destijds onderdeel van Joegoslavië). Dus is een Sloveense.

Dus de man zwamt maar wat;
“Uw eigen vrouw, de prachtige Melania, is Zweeds”, vervolgde Löfven.

Reageer
gravatar

Niet waar, niet waar. Wat je zegt is FAKE. Je bent zeker onderdeel van de dishonest media?

Maar dan de Speld, de Speld verteld altijd de waarheid. Zij zijn de Good Guys, echt waar. Vertrouw me. Good Guys.

En MELANIA is een hele mooie vrouw en die zijn natuurlijk allemaal Zweeds, dat weet toch iedereen? Bovendien heet zij eigenlijk helemaal niet Melania maar Annika. Het is waar. Vertrouw me! Annika.

gravatar

Zweden zit wel in een nationale ramp..meeste verkrachtingen in Europa en na Lesotho de zilveren medaille qua verkrachtingen.

gravatar

Misschien zouden ze eens kunnen kijken na het aantal verkrachtingen na de instroom in 2015.
Nummer één in Europa.
Na Lesotho in Zuid Afrika vinden de meeste verkrachtingen in Zweden plaats.
Linkt me toch wel een nationale ramp?????

gravatar

Beetje rare reactie van de Zweden. Dankzij zeer heldhaftig impulsief vooruitziend preventief ingrijpen achter de schermen van Trump zelf is Zweden aan de grootste fakeramp allertijden ontsnapt en dan toch nog om nog meer hulp vragen. Embarassing and shameful! A total disaster!

Reageer
gravatar

Die “Zweedse ramp” was natuurlijk een “canard”, een “red herring” uitgeworpen door spindoctors van Trump. De hele wereld weet nu dat zelfs vol-idioten President van de U.S.A. kunnen worden, mits ze over voldoende smeergeld beschikken. Ik zie angstige parallellen met de Weimar-republiek van 1933 ten tijde van de “Aufstieg” van Hitler, ook de toenmalige “Trumpf” maakte Deutschland eerst weer “great” en daarna met de grond gelijk. L’histoire se répète?

gravatar

Ja want als president van de VS wordt je geacht niet uit je nek te zwammen. te veel blonderen lijdt tot hersen verweking, dat is nu wel duidelijk(zie ook Geert) .