FCGroningenTV

Vrije trap 3 weken uitgesteld in afwachting van hoger beroep

Groen Geel wil dat de straf wordt omgezet in een indirecte vrije trap

Een wedstrijd tussen en GSVV The Knickerbockers en Groen Geel wordt drie weken stilgelegd omdat Groen Geel hoger beroep heeft aangetekend tegen een vrije trap. Het team uit Groningen wil dat de straf wordt kwijtgescholden of wordt omgezet in een indirecte vrije trap. The Knickerbockers zeggen dat er sprake is van tijdrekken.

Groen Geel denkt sterk te staan, maar er is ook vrees dat de hoger geklasseerde tegenstander de zaak gaat winnen. “Beslissingen vallen vaak uit in het voordeel van grotere clubs die een dure verdediging kunnen betalen”, vertelt middenvelder Joey. “Dit zou niet de eerste keer zijn dat we worden genaaid door zo’n blinde edelachtbare.”

Nadat de rechter over ongeveer drie weken uitspraak heeft gedaan, kunnen de laatste drie minuten van de wedstrijd worden gespeeld. De wedstrijd wordt dan hervat bij een stand van 4-0 in het voordeel van The Knickerbockers.

Volgens het OM moet de bal op de stip, maar zij gaan er niet over.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *