Vriendinnengroep van Naomi is eruit: ze gaan zichzelf ‘De Chicks’ noemen

En niemand mag er vanaf nu nog bij, behalve misschien Zoe

De WhatsApp-groepsnaam is aangepast, de vakantie naar Sunny Beach volgend jaar is omgedoopt tot Chicktrip en er mag vanaf nu niemand meer bij de groep. Behalve misschien Zoe als ze terug is uit Australië. Het moge duidelijk zijn, de vijf BFF’s die voorheen door het leven gingen als ‘die meisjes die altijd samen in de aula zitten’, heten vanaf nu ‘De Chicks’.

Het plan ontstond toen Wouter weer eens begon met alles te herhalen wat Naomi zei. ‘Hou daar eens mee op’ – ‘Hou daar eens mee op’ – ‘Kappen nou’ – ‘Kappen nou’. De vriendinnen van Naomi namen het op voor hun BFF, door te zeggen dat Wouter nog nooit gevingerd heeft, ‘en waarschijnlijk ook niet getongd.’ Wouter meldde zich de volgende dag ziek. Girl power. Vanaf toen was het duidelijk, zij zijn De Chicks. En iedereen mag het weten.

Behalve Helma, anders wil dat suffe wijf er natuurlijk ook bij.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

BFF = Best Friends Forever.
Volgens de laatste opiniepeiling is er een ontwikkeling naar meer acceptatie van gemengde huwelijken tussen etnische groepen, een positieve opstelling ten aanzien van immigratie en een gevoel voor ‘wereldburgerschap’.

gravatar

Ach, als ze het maar niet “ge copy-paste” hebben uit Wikipedia, dan vinden we het al snel knap toch?

Er een adjectief als ‘super’, ‘mega’ of ‘power’ voor te zetten is dan misschien ook wel te veel gevraagd..

Reageer
gravatar

Bij ons op Schouwen-Duiveland is het probleem dat volwassenen (bepaalde varianten van) het spel meespelen en het zelfs afpakken van hun kinderen. Ze halen zelfs de politie erbij. Ze eisen hun auteursrechten op.

Reageer
gravatar

Op Tiengemeten en Schouwen-Duivelland zijn door CNN de eerste botsingen tussen Christelijk Gereformeerden en Vrijzinnig Protestanten gesignaleerd. En er wordt door beide partijen jacht gemaakt op andersdenkenden; als ik u was, O Maitreya, vroeg ik asiel aan in Soestdijk. Ik voor mij, heb alvast een logeerkamer in gereedheid gebracht, geef een belletje als u in de buurt bent.

gravatar

Niks nepnieuws: Tiengemeten tiert van het leven. Er is een weekvullend programma opgesteld in samenwerking met Rijkswaterstaat, Op maandag oefenen motorbendes in drugs-, wapen- en mensenhandel, op dinsdagen oefent de ME met het inslaan op protesterende groeperingen, op woensdag is het ‘gehaktdag’ als hooligans zich uitleven in onderlinge slachtpartijen, op donderdag houdt de EO er Landdagen, op vrijdag is er -na het avondgebed- wreedzaam overleg tussen Soennitische en Shi’ietische facties uit de Randstad. Op zaterdag is er wapenmarkt en op zondag wordt de zondagsstilte in acht genomen.