BN’ers, waarom hebben we die eigenlijk?

En waar komen ze vandaan?

Je hebt ze vast weleens gezien: Bekende Nederlanders. Maar waarom hebben we ze eigenlijk? Jij zou nooit gehoord hebben van misstanden in verre landen als er geen BN’ers waren. Zonder Marco Borsato hadden we geen kindsoldaten in Afrika gehad.

Abonneer je ook op ons YouTube-kanaal


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gisteren maakte Eva Jinek (BN’ ster) bekend dat Peter R,. de Vries (BN’er) met de dood is bedreigd door Willem Holleeder (BN’er). Nú pas! Hoe komt dat? Wel, de Neus heeft het druk, hij moet in zijn eentje, de reeks liquidaties op gang houden, de mocro-maffia in goede banen leiden, zijn familie bedreigen, het OM bedreigen, regelmatig van advocaat wisselen (als diens asbakjes vol zijn), malafide geldschieters uit- en afpersen. Deze BN’er heeft het immens druk en soms is er geen wi-fi in EB-gevangenissen. Ga er maar aanstaan als ZZP’er. Vandaar dat Peter R. de Vries nu pas aan de beurt komt. Wat kunnen we doen om deze overwerkte Neus te ondersteunen? Doen of onze neus bloedt en de handdoek in de ring gooien? Eva tegen Peter R. “Wat gaat er door je heen op zo’n moment?” Peter tegen Eva: “Hopelijk geen 9 mm. uit een ingehuurde AK-47 uit Roemenië of Bulgarije”. Eva: “Draag je nu een kogelvrij vest?”
Peter R.: “Alleen op vrije weekenden van Willem H.”

Reageer
gravatar

Krijgen we dát weer, Henk? Hebben we net bereikt dat de media hebben geaccepteerd dat de hele amusementswereld bestaat uit homo’s en lesbo’s en dan begin jij weer over Bi’s. Geef dan ook eens wat aandacht aan die kleine groep geïsoleerde hetero’s.

gravatar

@ Outsider:
Ja, dat ik heb me wat dom/onduidelijk uitgedrukt 🙂
Ik had natuurlijk duidelijker moeten maken dat Bekende Idioten die met een “meeuwenvlag”zwaaien niet perse bi zijn 😉

gravatar

Not funny.

Als je goed de media volgt weet je dat bekende Nederlanders broodnodig zijn.

Fleur Agema, Hero Brinkman, Tunahan Kuzu, Martin Gaus en Dion Graus: het zijn zomaar een paar namen waar het publiek zich mee moet kunnen identificeren.
Dat kan alleen met goed functionerende moderne media.

Geen media zonder BN’ers. Geen BN’ers zonder media.

Corrie.

Reageer
gravatar

Bekende Nederlanders waren de voorbereidende fase van de privatisering, ze zijn eigenlijk een afsplitsing van de menselijke groep om zich mee te kunnen vereenzelvigen en zo in de toekomst individualisering te bereiken.

Reageer
gravatar

Klopt Cor, maar we hebben ze wel nodig, anders kan de media hun deuren wel sluiten. Krijgen we straks van dat kattegejank vijf keer per dag op de buis.

gravatar

Ha Geertje,

Het is ‘kunnen’ en niet ‘kan’ , media is grammaticaal een enkelvoud. Weet je dat niet en verkwansel je dus zo maar onze prachtige Nederlandse taal n cultuur?!

gravatar

Wiemersma, schaam je: “media “is grammaticaal geen enkelvoud; het is gewoon een meervoud. Het enkelvoud van “media” is “medium”. De hoek in en staand op één been, drie Wees-gegroetjes