Vrouw blokkeert schap met aardappelpartjes

'Ik had alleen die rozemarijnpartjes nodig'

In de Albert Heijn in Heerlen blokkeert een vrouw al minutenlang het schap met de voorverpakte aardappeltjes. Slecht nieuws voor Freek (22), die partjes met rozemarijn nodig heeft.

“Ik heb geprobeerd om me met één arm langs de kar naar de glazen deur van de koeling te wurmen, maar dat is mislukt,” vertelt Freek. Even lijkt het erop dat de vrouw kiest voor krieltjes met barbecuekruiden, maar dan trekt ze haar arm toch weer terug. De seconden tikken ondertussen weg terwijl Freek machteloos naar het onbereikbare zakje piepers achter het glas staart.

Na minuten die een eeuwigheid lijken, klinkt er plotseling een kordaat ‘pardon!’. De 31-jarige Roelof grist in een enkele vloeiende beweging een bakje ovenkrieltjes uit het schap en verdwijnt vervolgens met snelle pas het kruidengangpad in. Freek kijkt hem bewonderend na.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het zijn ook altijd die vrouwen.Weg ermee!

Jan, Henk, Klaas, Piet, Frans, Willem, Pieterjan, Floris, Martin, Kees, Cees, Fred, Karel, Nelis, Geert, Zeger, Rudolf, Sjors, Lol, Eduard, Vincent, Hans, Joris, Quirinius, Oscar, Adam, Bert, Tjeerd, Cornelis

Reageer
gravatar

Ook bij Albert Heijn bestaat er een hiërarchie.
Je hebt verschillende graden van professionaliteit onder de ‘winkelenden’.
Waarom bestaat er trouwens geen echt zelfstandig naamwoord voor?

Reageer
gravatar

Deze Heerlense mevrouw aarzelde gewoon wat te nemen: ze wilde even ongestoord de pro’s en con’s afwegen van de roze marijnse aardappelpartjes van Aviko in de aanbieding of het eigen merk van Albert Heijn. Dat dan net die patentzenuwlijder van een Freek daar ook moet zijn, daar kan zij niets aan doen. Dominee Ter Haar en Maitreya: in de sociologie bestaat er wel degelijk een begrip dat deze parabel inhoudelijk samenvat: OCD, Obsessive Compulsive Disorder. In dit geval selectieve Koopverslaving. Vreemd is wel dat beiden voor het koelvak van zuivelproducten staan.

gravatar

Wel Maitreya, Verlichte Leraar, het bedrukt mijn hart om te vernemen dat er tóch leemtes zijn in uw kennis van alles. Een suggestie: zoals men degenen die bezig zijn met de activiteit “wandelen” wel aanduidt als “wandelaars”, zou men, in analogie daaraan, de mensen waar u op duidt, kunnen benoemen als “winkelaars”. Anderzijds, iemand die leeft plegen wij aan te duiden met het woord “levende”. Dit is een volkomen ingeburgerd zelfstandig naamwoord. Dus ook voor “winkelende” is er hoop! Dat laatste woord zou u toch moeten aanspreken, Alwetende.

gravatar

Intensief onderzoek heeft aangetoobd dat dat komt doordat de zelfstandige naamwoorden de laatste jaren minder zelfstandig zijn geworden. Dat komt wederom door verzelfstandiging door de emancipatie van de vrouwelijke voornaamwoorden. Dat zou iedereen toch moeten weten.

gravatar

Staan er nog niet eens drie trolleys vakkenvullers in het gangpadje. En het is niet in de buurt van kwart voor zes.
De NS had nog jaloers kunnen worden op de AH hier in De Gaard.

Reageer
gravatar

Heeft iedereen mooi even de tijd om een gratis kopje koffie met een koekje d’rbij te drinken. Wanneer de eerste weer gaat reppen over hangouderen wordt dat piepermens gelijk door de betreffende bedrijfsleider de zaak uit geflikkerd.

Wat is nu eigenlijk het probleem?

Reageer
gravatar

Not funny!

Deze vrouw let tenminste op de kleintjes. Dat kun je van de politici van tegenwoordig niet zeggen.

Daarom stem ik op meneer Wilders van de PVV.

Hij gaat Nederland weer groot maken.

Corrie.

Reageer