Bron: Omrop Fryslân

Russische geheime dienst plaste ook in het bed van Jacques Monasch

Doorweekte pyjama overduidelijk het werk van de FSB

‘Hier,’ zegt Jacques Monasch terwijl hij met trillende vinger naar de natte plek in zijn matras wijst. Een kleine twintig journalisten hebben zich verzameld rondom het bed van de voormalige PvdA-politicus. Die doet tijdens zijn in allerijl belegde persconferentie een schokkende onthulling: de Russische geheime dienst plast al maanden in zijn bed.

De lijsttrekker van Nieuwe Wegen (ofzo – red.) laat de aanwezige journalisten een voor een aan zijn beddengoed ruiken. “Urine,” zegt Xander van der Wulp. “Urine,” bevestigt Jos Heymans. “En zo gaat het nu al maanden!” briest Monasch. “Moet je kijken!” De politicus begint omstandig met zijn pyjamabroek te wapperen, de spetters vliegen in het rond. “Dit moet wel het werk van de FSB zijn geweest. Wie zou er anders in mijn bed willen plassen?”

Jacques Monasch begint door de kamer te ijsberen. “Moskou moet wel enorm van mij onder de indruk zijn dat ze nu al maandenlang elke nacht prostituees laten invliegen om over mijn bed te plassen. Maar ik laat mij de mond niet snoeren.” Hij richt zich tot een leeslamp op zijn nachtkastje. “Horen jullie mij?” roept hij. Monasch pakt de lamp met beide handen beet en schudt hem wild door elkaar. “Hoe vaak jullie ook in mijn bed plassen: ik blijf vechten voor de gewone man. Al wordt het mijn dood!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Breaking News: Monasch werd wegens zijn hardnekkige minderheidsstandpunt binnen de PvdA, al een tijdje danig afgezeken. Enkele militante hardliners hebben toen de FSB maar ingeschakeld. Monasch is hier ernstig van over de zeik gegaan; hij vindt dit de spuigaten uitlopen. .

gravatar

Jacques: er is een gezegde dat luidt: “Men dient niet het eigen nest te bevuilen”. Voor politici het Elfde Gebod in hun Bijbel. Maar op zoek naar een welvaartsvast inkomen, neemt niemand dit Gebod meer serieus. Beide coalitiepartijen (zelfs DENK verloor met Sylvana zijn token-vrouw) lijden er onder, maar de PvdA het meest. Terwijl DENK zelf (dé fungus en Turkse splijtzwam) de PvdA twee zetels kostte. We kunnen nu kiezen uit 81 partijen; met gemiddeld 1,8564 zetels. Sommige partijleiders kunnen zelfs lezen en schrijven; als dát geen democratie is.

Reageer
gravatar

Jaja, de Jaao Monsch of hoe heet hij eigenlijk, die man die ze Trump’s uitspattingen in Moskou eigenlijk niet wilden laten dupliceren. Maar omdat ze (behalve Corrie) niet een nog minder onnozele Nedelander (m/v) konden vinden hebben ze hem dan maar genomen. Want ook van een niemand in Nederland moest iemand van de FSB zijn declaraties kunnen leveren. De Speld weer alle hulde, die tenminste echt Russische schandalen durft te onthullen: https://speld.nl/2017/01/11/hoe-voorkom-russen-meekijken-als-prostituees-bed-laat-plassen/
Inclusief reacties over Poetins (en Corrie’s) trollen fabriek die ze gewoon zonder censuur laten staan. Kortom: ‘driewerf lang leve de Speld’.

Reageer
gravatar

Typisch Jacques om het zo op te blazen. Mocht ie willen dat Poetin in hem geïnteresseerd is. Kan toch ook gewoon blondegeleidegeert geweest zijn?

Reageer