Verliefdheid gaat na 6 maanden over in samen Groupon-deals bekijken

Nu al samen op zoek naar juiste balans tussen ‘betaalbaar’ en ‘leuk genoeg’

Ze zijn nog maar 6 maanden bij elkaar, maar Amanda en Roelof kijken nu al samen op Groupon of er nog deals zijn met de perfecte balans tussen ‘betaalbaar’ en ‘leuk genoeg’. “Ik had nooit verwacht dat het zo snel zou gaan”, vertelt Amanda. “Maar ik denk dat dit betekent dat Roelof en ik echt bij elkaar passen.”

Voor Roelof is Amanda ook een schot in de roos. “Ik heb niet vaak iemand ontmoet met wie ik mijn dromen precies synchroon kon downscalen tot het punt waarop we allebei dachten: ‘Ja, mwah. Dit kunnen we lijen. Doen?’ Maar toen ik na onze eerste date, een avondje discobowlen en all-you-can-eat-steengrillen, thuiskwam dacht ik: Dat was een heel schappelijke prijs. En die Amanda mag er ook best wel wezen.”

Het stelletje heeft gelukkig nog superveel te ontdekken samen. Voor de komende maand staan het IJsbeeldenfestival, twee uur poolen plus nacho’s in Waddinxveen en een stuntvliegbeleving van twintig minuten in Lelystad op het programma. “Ja, dat zijn echt dingen waar ik nog nooit over gedroomd heb, maar desalniettemin gewoon kan gaan doen. Net als Amanda.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als dat stel zo passief op bed blijft liggen zie ik -in plaats van gezamenlijke Groupon-tochten- eerder wekelijkse tochten naar de Voedselbank in het verschiet. De interne communicatie verloopt zo te zien nu via Samsung en Apple; twee verschillende sturingssystemen! Ook al geen garantie voor een lange succesvolle relatie.

Reageer
gravatar

Wat een leuk idee zijn Groupon-deals. Je kunt dan betaalbaar fijne dingen doen met je partner waarop je eigenlijk uitgekeken bent.

Ja, ik ga ook Groupon-deals nemen!

Bedankt De Speld!

Corrie.

Reageer
gravatar

Beetje slap artikel van De Speld.

Iedere normale Nederlander weet toch wel dat om een relatie lang goed te houden je gewoon je boodschappen bij de Aldi moet doen.

Keep it smple, silly!

Korrie.

Reageer