Joep heeft alvast een groepsapp aangemaakt voor Koningsdag

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, maar Joep heeft alvast een groepsapp aangemaakt voor Koningsdag. Wat hem betreft kan de voorpret beginnen.

“Yo, Kingsland 27 april komt er weer aan, zin in!” begint Joep het gesprek. De 12 vrienden reageren niet meteen dus plaatst hij nog een link naar een video. “Dit is dat setje dat Martin Garrix vorig jaar speelde op Kingsland. Lekker dansen.” Dit bericht lokt wel een reactie uit: Simon stuurt een duimpje terug. “Jaja, Simon heeft er ook weer zin in!” reageert Joep onmiddellijk. “Ik heb mijn munten ook al binnen!”

Even later bedenkt Joep zich dat de groep vorig jaar snel uiteen viel en hij voortdurend bier aan het halen was. Dat moet dit jaar worden voorkomen. “He gasten, misschien alvast een pot maken voor de drankjes?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gesponsord? Door wie? Whatsapp, Kingsland, die Dj, Sjaak-app?

Dan beloven ze reclame, kan ik me alvast bij voorbaat gaan ergeren, en dan vind ik geen reclame. Ergerlijk zeg.

Reageer
gravatar

Voor mij, als enthousiast reclameliefhebber, is dit artikel ook onduidelijk. Mijn droom is ook een keer in een reclame mee te mogen spelen.

Wie zijn nu de sponsors van dit artikel? Whatsapp, Kingsland?

Een volgende keer moeten jullie meer duidelijk zijn De Speld!

Corrie.

gravatar

Kunnen die gasten niet een keer komen opdraven in een aflevering van Nederland Gezellig? Veel zinnigs hebben ze niet te vertellen, vandaar.

Reageer