Vrolijk hondje op wc-papier wacht droevig lot

Saartje zou liever lekker door het bos rennen

Iedereen kent Saartje, het superschattige babyhondje met haar dikke puppypootjes. Vrolijk kwispelend wil ze niets liever dan snuffelen aan alles wat er voor haar neusje verschijnt. Waar gaat ze heen?

Dolgraag zou de kleine labrador lekker door het bos rennen, haar oortjes flapperend in de wind. Of urenlang op het kleed in de woonkamer rollen, met haar lievelingsspeeltje. Ze zou zo graag een beetje door haar fluffy babyvacht gekroeld worden, of achter een balletje aan huppelen. Slapen desnoods, in een mandje vol zachte kussens.

Komt ze aan iets van het bovenstaande toe? Nee. Want iedereen weet wat Saartje te doen staat. Sinds jaar en dag moet ze op komen draven voor haar droevige lot. Gelukkig is ze met haar luttele acht weken nog te jong om te beseffen dat er in principe meer in een hondenleven zit.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

You ain’t nothin’ but a hound dog
Cryin’ all the time
You ain’t nothin’ but a hound dog
Cryin’ all the time
Well, you ain’t never caught a rabbit and you ain’t no friend of mine