Flickr: Gage Skidmore

Trump weerspreekt aantijgingen: ‘Ik ga helemaal niet meevallen’

‘Ik word de grootste tegenvaller die jullie ooit hebben gezien!’

Donald Trump heeft gereageerd op de aantijgingen dat zijn presidentschap zou gaan meevallen. Volgens de gekozen president gaat zijn presidentschap juist enorm tegenvallen: “Mensen zeggen dat ik ga meevallen, maar ik ga helemaal niet meevallen. Ik ga zo hard tegenvallen, dat heb je nog nooit gezien. Ik word de hardste tegenvaller die jullie ooit hebben meegemaakt. Mensen zeggen altijd tegen mij: ‘Jij bent de grootste tegenvaller die er is.’ En ze hebben gelijk.”

Volgens Trump is het een verzinsel van de media dat hij zal meevallen: “De liegende media wil mensen doen geloven dat ik zal bijdraaien. Ze schrijven stukken, zulke slechte stukken, dat ik waarschijnlijk wel zal meevallen als ik in het Witte Huis zit. Ik heb die leugenaars één ding te vertellen: Ik zal niet meevallen. Ik word de grootste tegenvaller die je ooit hebt gezien. Ik word één groot fiasco.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik zie steeds meer in de man.
Hij spreekt tenminste de waarheid!

Jammer dat die gemene media dan toch berichtten dat zijn bedrijven e-mails en andere bewijsstukken vernietigden en dat zijn vrouw illegaal in de USA werkte!

Reageer
gravatar

“Hij draait wel weer bij”, hoe kun je er zo zeker van zijn dat hij bijdraait in de goede richting. Deze lijder aan “vallende ziekte” is ten prooi aan acuut- momentane stemmingen: hij krijgt en kan zomaar invallen, aanvallen, binnenvallen, uitvallen, naamvallen, lastigvallen. Veel mensen wensen dat hij snel zal omvallen of zelfs doodvallen, maar er staat straks een peloton artsen 24/7 beschikbaar, dus de kans daarop is miniem. En een nieuwe Lee Harvey Oswald en een Jack Ruby zijn zo gauw nog niet gevonden. Bovendien zijn dat van nature al Republikeinen. Goede raad is duur: een staatsbezoek van Mark Rutte, Jean Kloot Juncker en Frans Timmermans wellicht? Of is dat te heavy?

gravatar

‘s Avonds, als Donald voor de spiegel tevreden zijn toupet afzet na een dagje demagogie, zijn gebitsprothese in een glas Steradent doet en zichzelf op de bonkige schouders klopt, commandeert hij Melania in de obligate startpositie. En als hij dan weer eens in het startschot valt, troost zij hem met: “Dit gebeurt elke macho-man wel eens”. Na de 30 seconden avondgymnastiek valt hij tevreden in slaap. Een voorbeeld van een geslaagd multicultureel huwelijk. Daar kan Mark Rutte nog een voorbeeld aan nemen.

Reageer
gravatar

Oké. Iets beters om over na te denken dan en eigenlijk een korte samenvatting van dit artikel.

Als aantijgingen wel of niet te weerspreken zijn, wat valt er dan tegen…

Hetgeen tegenvalt is een aantijging of wat meevalt ook.

Ik doe dit nu maar één keer. Deze uitleg.

“Een tegenvallende uitleg kan in een voordeel werken”.

Het denken snappen is niet dat je snapt wat er gedacht wordt.

Word ik hier nou moe van? Dat is iets wat persoonlijk. Of ja en ook weer nee als je bergip opbrengt voor jezelf.

Benny

gravatar

Mark Rutte heeft zichzelf gisteren al in de etalage gezet. Bellend sprak hij met Trump (roepnaam: Primus I.P.) over democratie en verworven vrijheden en zo, en hoe hij uitkijkt naar een innige samenwerking tussen beiden.

Mijn inschatting is dat Marianne Thieme meer kans maakt, en dat zij wel oom Donald mag zeggen.