Bron Flickr - CC Gage Skidmore

Kiezersbedrog: Trump-aanhangers woedend over verzoenende speech

'Op deze man heb ik niet gestemd'

Aanhangers van Donald Trump zijn woedend de straat op gegaan na de overwinningsspeech van hun kandidaat. Ze vinden het kiezersbedrog dat hij daarin een verzoenende toon aansloeg.

“Op deze man heb ik niet gestemd”, zegt Jack Morton (64). “Hij bedankte Hillary voor haar staat van dienst, maar hij zou haar opsluiten. Hij zou moslims en Mexicanen buiten de deur houden, maar wil nu een verbindende president voor iedereen zijn. Hij is net zo’n leugenaar als alle andere politici.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Brigitte, je kunt nog zoveel kritiek hebben op deze blaaskaak, maar het is erg dapper van de Republikeinen dat zij -juist nu- een loepzuivere ‘Gilles de la Tourette-patiënt’ en beëdigd belastingontduiker de kans geven zich als president te rehabiliteren. Amerika: het land van ongedachte mogelijkheden, na een zwarte president nu een blanke zwarthandelaar in wapens.