Beeldbewerking: Casper Steenbergen

Jongeren sturen naaktfoto’s omdat er geen erectie-emoji’s zijn

‘Een aubergine volstaat niet’

Sexting: het blijft een probleem onder jongeren. Veel tieners sturen elkaar in een opgewonden bui naaktfoto’s, die later tegen ze gebruikt kunnen worden. Bezorgde schoolleiders hebben daarvoor een oplossing bedacht: emoji’s van erecties en natte vagina’s.

Schooldirecteur Gradus Verdel erkent dat jongeren emoji’s van aubergines en perziken kunnen gebruiken, maar die volstaan wat hem betreft niet: “Het blijft toch groente en fruit dat je naar je date stuurt. Dat is verre van opwindend en daarom kiezen tieners toch sneller voor een foto. Ze hebben behoefte aan meer realistische icoontjes. Afbeeldingen waar zij hun eigen geslachtsdelen in herkennen.”

De nieuwe emoji’s zouden in verschillende vormen beschikbaar moeten zijn, stelt Verdel: “Penissen van klein tot groot. Van besneden tot onbesneden. Van slap tot halfslap tot keihard. Van geel tot zwart tot de diepe paarsvlezige tint van opwinding. Van nauwelijks zichtbaar vanwege het schaamhaar tot zo glad als een paling. Van droog tot enigszins vochtig tot druipend van het voorvocht. Et cetera.”

Verdel gaat met emoji-ontwikkelaar Unicode in gesprek over het plan. Hij heeft zijn leerlingen gevraagd hem van tevoren enkele foto’s te sturen die als inspiratie kunnen dienen voor de emoji’s.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De gesprekken met meneer Verdel zijn zeer goed verlopen. Ons ontwikkelteam is momenteel bezig met de nieuwe emoji’s. We verwachten deze in maart 2017 te kunnen presenteren aan het grote publiek!

Reageer
gravatar

Meneer Weiner wil belangeloos voorbeeldfoto’s ter beschikkinging stellen.

Omdat zijn oude voorraad in beslag is genomen (en zijn vrouw is vertrokken) nodigt hij meisjes van rond de 15 uit voor een chat, zodat hij nieuw materiaal kan creeren.

Reageer
gravatar

En sint heeft een puntmuts , een mijter wel genaamd. Klukkluks clan, gaten in lakens en bekent.
Een hoed zonder rand en een kruiwagentje voor.
Een schoffel een staf. Onkruid vergaat niet daarom dat ik dit mag hoor(denk ik).

Een sint is geen zwarte Piet met schmink maar een slavendrijver of een Moor. Gedachtegoed en denken, gedachte verzinsels daar doe ik het voor.

Verder denken daar ga ik voor.
Laat maar..
Weten, daar doe ik het voor.

Benny

Reageer