De door velen zo geliefde perensmaak is sinds vorige week ook terug te vinden in een fruit.
Japanse wetenschappers zijn erin geslaagd om de inhoud van een pak perensap in te dikken tot een eetbare vrucht. De vrucht heeft als voorlopige werktitel ‘peer’ gekregen.
Onderzoeker Shinji Nakamura typeert de mogelijkheden van zijn ontdekking als ‘schier eindeloos’: “Ik heb hier een heerlijk recept voor perentaart, waar ik jarenlang niets mee kon. Morgen ga ik gelijk bakken.”
Shinji Nakamura ? Zo’n peer !
Een peer uit eigen doos..
Uit een zaadbank op Groenland?
De Wereldzaadbank is overigens op Spitsbergen gevestigd.
Tof!
Zou hier de uitdrukking ‘iemand een peer bakken’ vandaan komen?
Leuke reactie van je Wiemie.
Lekker kort.
Corrie. xxx
Zou gaaf zijn als-ie echt op een peer zou líjken. Is iedereen in de war.
Een peer uit eigen doos..
PEAR packages zijn toch al een tijdje dood?
Als je hem in de vorm van een damesschoen zou maken, dan heb je een echte muilpeer.
Een peermuil bedoel je.
Is dat nou die muil die Buma moet zien te houden ?
Dronken droppie artikel
bedoel je dit nou serieus?????