YT - F1Update TV

Coureurs: ‘Het lijkt wel alsof Verstappen Formule 1 als een wedstrijd ziet’

Critici willen gewoon gezellig rondjes rijden

Max Verstappen doet alsof de Formule 1 een wedstrijd is. Dat zeggen diverse andere coureurs. Ze willen dat er maatregelen worden genomen.

“Max probeert eigenlijk iedere race om anderen in te halen”, klaagt Jenson Button. “Het lijkt wel alsof hij per se als eerste binnen wil zijn.”

“Wij willen gewoon gezellig rondjes rijden met 330 kilometer per uur”, vult Kimi Räikkönen aan. “Je moet wel gek zijn om met zulke snelheden in te halen. Dat is levensgevaarlijk.”

“Als ik mijn leven op het spel had willen zetten, was ik wel een risicovolle sport gaan doen”, zegt ook Nico Hülkenberg. “Laat Max maar gaan parachutespringen of zo, maar laat ons er lekker buiten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Laat die Coureurs een cursus breien gaan volgen! Er zou een schorsing van de FIA op moeten staan bij dit soort uitspraken! Hebben ze eigenlijk wel een idee waar hun riante salaris van wordt betaald?

Reageer
gravatar

Wat me ook opvalt is dat er bij het inhalen niet of nauwelijks richting aan wordt gegeven. Ook zie je dat wanneer iemand dreigt te worden ingehaald hij de snelheid verhoogt, wat bij mijn weten verboden is. Het wordt tijd dar Wegmisbruikers hier eens wat surveillanten laat rondstruinen: “Dag meneer. De reden waarom wij u even aan de kant zetten is de volgende……………..”. Verstappen: “Oprotten met die kutcamera. Ik zeg oprotten!!! Ik neuk je moeder vriend”. Surveillant Patrick: “Die camera filmt alleen maar ons werk. Voor die onverantwoordelijke inhaalmanoeuvre krijg je een verbaal. Voor het geen richting aangeven laat ik het voor deze keer bij een waarschuwing. Maar bij de eerstvolgende gelegenheid ben je de Sjaak, vriend!”

Reageer
gravatar

Huh , het is toch ook een wedstrijd…
Petje af voor Max, pure afgunst, gelukkig heeft Max de juiste mentaliteit en staat boven dit gezeur.

Reageer
gravatar

worden miljoenen uitgegeven door toeschouwers en sponsers en ikzelf soms snachts opblijven om een RACE te zien
als de rest rondjes wil rijden moeten ze overstappen naar de veluwe route

Reageer
gravatar

Als je als eerste binnen bent, dan moet je ook als eerste stoppen. Bovendien moet je dan ook heel lang wachten op al die anderen die dan nog wel lekker aan het rijden zijn.

Reageer
gravatar

Ik ben nu nog aan het bijkomen van het lachen. Had nog niet de commentaren hieronder gelezen, maar heb nu daardoor een incontinentie luier nodig want het lachen gaat nu gepaard met in mijn broek pissen.

Reageer
gravatar

En dan hebben we het nog niet eens over de voorbeeldfunctie van een topsporter als Max. Je ziet steeds vaker jonge jongetjes met 300km/uur over straat racen met hun fietsje, denkende dat ze max wel even na kunnen doen. Levensgevaarlijk.

Reageer
gravatar

Schijnt dat de coureurs nu willen dat er richting aanwijzers op de auto’s komen zodat het duidelijk is aan welke kant in te halen. Met een tijdstraf van 20 seconden bij het niet tijdig aangeven van richting!

Reageer
gravatar

Gelukkig viel hij gisteren uit zodat de rest wel gewoon met 300 km/hr in een optocht kon rijden. Die kwalificatie is er niet voor niets, die bepaalt op welke plek je de dag erna mag berijden tijdens de optocht!

Reageer
gravatar

Daar gaat er toch om, om winnen ? Daarom moet er ingehaald worden om op de eerste plaats te kinnen eindigen ? Wat doet Max fout ? Groet, Sef

Reageer
gravatar

Jaloers stelletje kleine kinderen , racen do je om te winnen toch ? Dus moet je inhalen om als eerste binnen zijn . Maar het racen van tegenwoordig is geen racen meer maar treintje rijden , dat zie je steeds vaker en daarom ook steeds minder publiek op de circuits .

Reageer
gravatar

Dit leidt alleen maar af van de veel belangrijkere beslissing van de F1 om definitief geen gelijkvloerse kruisingen in het parcours op te nemen. Met als kolderargument de veiligheid. Tss. Wat is next? Allemaal dezelfde kant oprijden zeker.

Reageer
gravatar

Loop toch niet te zeuren. Max brengt eindelijk wat actie in die saaie races. Als je niet wil racen (dus kijken wie de snelste is) ga weg of aan de kant. Max is lekker bezig en laat hem lekker zo door gaan. Als je niet wilt racen moet je stoppen met F1.

Reageer
gravatar

Het lijken wel voetballers die gaat het ook al niet meer om het winnen!
Ook nog even klagen bij de scheids als je het zelf niet red!!

Reageer
gravatar

Laat de cruisers lekker een andere sport kiezen bijvoorbeeld handballen of paardpolo. Formule 1 inhalen, zo snel mogelijk over de finish en dus 1e proberen te worden; zo hoort de Formule 1 te zijn duh….

Reageer
gravatar

Echt de race van net in Amerika is dikke carma voor raikonnen en hulkenberg! Ze vallen zelf uit en raikonnen zijn schroeven zatten na de pitstop niet goed vast nou ik weet niet wat gevaarlijker is?

Reageer
gravatar

Ik begrijp er niets meer van, formule 1 is volgens mij een wedstrijd en gaat het erom wie als eerste binnen is, blijkbaar begrijpt Verstappen dat als één van de weinigen. Ik zou mij als teambaas eens achter,de oren krabben of genoemde coureurs wel in de formule 1 en bij hun team thuishoort.
Verstappen maakt de formule 1 weer leuk om naar te kijken.

Reageer
gravatar

Deutsche Version zum Trollen auf Foren !

F1 Fahrer: ‘Es scheint, dass Verstappen Formel 1 wie ein Rennen sieht !’
Kritiker wollen einfach nur gemütliche Runden

22. Oktober 2016 von Rudolf Julius

Max Verstappen tut so als ob die Formel-1 ein Rennen sei. So sagen einige andere Fahrer. Sie wollen das Maßnahmen getroffen werden.

“Max versucht eigentlich jedes Rennen andere zu überholen”, klagt Jenson Button. “Es scheint als ob er unbedingt als Erste finishen will.”

“Wir wollen einfach nur gemütliche Runden mit 330 Kilometern pro Stunde fahren” fügte Kimi Räikkönen hinzu. “Mann muss schon verrückt sein mit solchen Geschwindigkeiten einzuholen. Das ist gefährlich. ”

“Wenn ich mein Leben riskieren will sollte ich einen riskanten Sport tun”, sagt Nico Hülkenberg. “Max soll Skydiven oder so, aber lass uns bitte in Ruhe.”

Reageer
gravatar

Ik vraag me af hoe dat werkt, dat hier binnen de kortste keren allemaal kneuzen reageren die dit voor waar houden.

Zijn dat allemaal jongens met F1-petjes en ‘echte’ Ferrari-hemdjes die de hele dag zitten te Goeggelen op ‘Verstappen’ & ‘F1’?

Reageer
gravatar

Wat is het anders een theekransje voor correurs. Volgens mij hebben deze gasten de verkeerde racenklasse gekozen en moeten ze een nieuwe klasse voor hen organiseren de ouwe lullenklasse, past beter bij hen . Natuurlijk is dit een wedstrijd anders kun je beter stoppen en de punten gelijk al verdelen. Hopelijk halen geen Een van die azijnzeikers de finish vandaag.

Reageer
gravatar

Kijk André, je ken natuâhlijk wel risiko gan neime maah de wetgeivâh hep nie voâh niets bepaald dat op bepaalde voeâhtùige daudehoekspiegels motte zittûh. Je mot je gewaun an die reigels hâhwe vanweige je vèlighèd. En daahbè maggie heilemaal nie an de rechtâhkant inhalûh. Ègelijk mag die Vegstappe gewaun blè zèn dat ie gein EMG kugsus krèg opgeleige met dat onnaudag links rède van hem.

Reageer
gravatar

Het is een groot schandaal dat de Formule 1 weigert om Het Nieuwe Rijden toe te passen. Schakelen bij 2500 toeren, wagen uit laten rollen en anticiperen op verkeerslichten hoort er tegenwoordig gewoon bij als je de weg op gaat. Maar de heren coureurs trekken zich er niets van aan. EN DAT ZIJN DAN PROFESSIONALS???? SCHANDE!!!

Reageer
gravatar

Ik snap niet dat Max zo hard moet rijden. Als je rustig aan doet, duurt die race hooguit 2 minuten langer, maar jerijdt minder vaak langs hetzelfde punt (dus minder sleur!) en je wordt een stuk minder moe.

Reageer
gravatar

Waarom moer er nog gekwalificeerd worden, als er toch maar lekker rondjes rijden is en niemand ingehaald mag worden. Of zijn ze bang dat onze held in de toekomst wereldkampioen word en geen Duitser.
Niki was vroeger ook geen haar beter, dus niet zeuren, maar racen.

Reageer
gravatar

grote diversiteit aan meningen, alle voors en tegens. Maar laat asjeblieft Mercedes winnen want daar draait het om. stel je voor dat Hamilton en Rosberg niet op het podium staan, zo on-duits. Nah, und Deutscher – wir kennen kein Humor – nur sieg!!!

Reageer
gravatar

Dat noemen ze race? Wat gaat het achter uit de FORMULE 1 .als max er niet was had ik het op gezegd sport 1. ik volg het al 25 jaar de formule 1.

Reageer
gravatar

Ik las trouwens zojuist dat de FIA overweegt de Formule 1-wedstrijden geheel af te schaffen. De voornaamste reden is dat inhalen met dergelijke snelheden veel te gevaarlijk is. Men onderzoekt daarom of de klassificatierondes, eventueel in iets uitgebreide vorm, voldoende zijn voor de einduitslag. Dit is bovendien kostenbesparend, waardoor de kleinere teams ook betere kansen krijgen. Bijkomend voordeel is dat de F1-kijker beduidend meer tijd overhoudt voor belangrijkere zaken. Eindelijk eens goede berichten van de FIA. Duidelijk een win/winsituatie voor iedereen.

Reageer
gravatar

Goed verhaal dus de uitslag van vandaag kan ik alvast beraden. 1 .Lewis. 2. Rosberg.3. Richard. 4. Max.zo hoeven jullie niet meer te kijken en kunnen jullie gaan dammen is spannender. ?

Reageer
gravatar

Ze moeten Hamilton eens aanpakken. Die probeerde rechts in te halen. Max hield zich gewoon aan de verkeersregels en hield rechts aan.
Art 9.3.1: Elke bestuurder die de rijbaan volgt moet zo dicht mogelijk bij de rechterrand van die rijbaan blijven.

Reageer
gravatar

Het is te gek voor woorden en mooi verwoord door Rudolf Julius. Ik volg de F1 al sinds 1958 en heb nog nooit zoiets meegemaakt. In een tijdperk, waarin men zelfs over DRS beschikt om gemakkelijk in te kunnen halen, klagen sommige watjes – volkomen onterecht overigens – over het rijgedrag van Verstappen…………..

Reageer
gravatar

Het is toch een race??? Als Kimi gezellig rondjes wil rijden gaat hij maar naar de kermis in de botsauto’s. Met de komst van Max is het racen veel spectaculairder geworden

Reageer
gravatar

Niet te geloven zeg; zelfs nadat meerdere reflectanten schreven dat dit artikel satire is, zijn er daarna nog steeds lieden die dit artikel voor waar aannemen…..

Reageer
gravatar

ze moeten de hele Fia opruimen die oude zakken zakkenvullers is het zelfde en de coureurs die zo zitten te zeiken moeten maar met pensioen gaan maar ze hebben niet de klasse als max verstappen ze weten als max de zelfde power had ze allemaal niks meer zouden presteren

Reageer
gravatar

Kan iemand dit naar het Engels vertalen? Er is vast wel iemand die de text op een Engels en Duits Formule1 forum wil posten. Wat een drama voor de formule 1.

Reageer
gravatar

Ik heb het al op SpeedWeek.com gezet, duits.
Daar zijn ze zo anti-Max als wat.
Hopen dat ze daar wat slimmer zijn dan hier ….

gravatar

Dat is toch de bedoeling van deze sport ? Elkaar inhalen en proberen om zo hoog mogelijk te eindigen, anders kinnen wel wel naar een bloemencorso gaan kijken !

Reageer
gravatar

Ga gezellig met Lego spelen, en vergal niet de sport van echte racefans!
Teams moeten die rijders meteen vervangen, en het belang van de betalende fans laten gelden, en dat is actie!

Reageer
gravatar

Volgens.mij is het de bedoeling om als eerste over de streep te komen en niet zomaar rondjes rijden en makkelijk je centjes verdienen … Vandaar dat de sport de afgelopen jaren zo saai was vanaf dat max weer terug is het een gemot om te kijken hoe die jonge knul de oudjes het stof laat happen max heeft het racebloed op plaatsen.lopen waar het bij andere niet durft te gaan ik zeg max ga zo lekker door laat ze maar zien wat racen inhoud zonder een doel voor de commerciële inhoud maar puur race plezier

Reageer
gravatar

het mag duidelijk zijn dat als ze de coureurs de punten afnamen die het zelfde eens gedaan hadden, ook van de baan af drukken meegerekend was er niemand die punten zou hebben

Reageer
gravatar

“Gezzelig rondjes rijden” f1 draait volgens mij toch echt wel om het winnen van de race en het is dan juist goed dat max een keer wat spanning in de race brengt inplaats van saai achter alkaar rijden zonder enige spanning in de race

Reageer
gravatar

Max is 18 en wil heel snel wat bereiken wat iets mooi’s is maar niet zoals hij het doet. hij brengt coureurs en hem zelf in gevaar met dodelijke uitkomst dus max nee niet handig! Reactie van andere coureurs normaal

Reageer
gravatar

Weet je wat pas dodelijk kan zijn? Lopen over straat! Dus pas maar op! Wat een onnozele reacties; dat er werkelijk mensen zijn die genieten van het netjes achter elkaar rijden tijdens een F1, omdat dat ‘niet gevaarlijk is” GAAAAAAAP. Als de F1 te spannend voor dergelijke mensen is, kijk dan aub naar een sport als biljarten ofzo. (Al kunnen zelfs daar doden vallen (hartinfarct oid) you never know!) Bijzonder laag IQ hier!

gravatar

Wat een watjes ff serieus kijk de titel wen race als wedtrijd zien, hoe moet je het anders zien??
Als je de race van 330 km per uur niet als een wedstrijd ziet hoe moet je hetdan zien? 330 km per uur heeft gevaren klaar dan moet je maar niet die “sport” doen. Joy riding is voor mensen die genoeg geld hebben die niks te doen hebben

Reageer
gravatar

I’m not a Max -fan, but doesn’t F1 have everything to do with winning?
If other drivers are being scared off by Max, then try swimming: everybody his own track, no worries about other people swimming in the way..Or play tennis..Eh oh no; then you can get hit by the ball.
F1 apparently used to be for real men?!

Reageer
gravatar

Die coureurs hebben gelijk. Geen ‘iets te scherpe’ inhaalacties meer, maar laten we de F1 combineren met een wielrenners etappe. Dat brengt de spanning pas echt terug.

Reageer
gravatar

Als het geen (wed)strijd is wat is het dan volgens de gevestigde orde, en daar bedoel ik mee de teams met een wat grotere ruimere budget, niet zo jammeren raikkonen, Vettel en andere uitgerangeerde courrereers, jullie tijd is voorbij. Max is een voorbeeld van de nieuwe toekomst, ya so what hij rijdt wat met meer pit!!

Reageer
gravatar

Gezellig rondjes rijden?, mafketels enige wat ik kan bedenken is pure jaloezie, max brengt leven in de brouwerij, zijn bang voor volgend jaar Titelblatt kwijt te raken!, puur onzin verhaal!.

Reageer
gravatar

Die coureurs zijn gewoon bang voor Max!!! Hier gaat het toch om in de sport?? Wat ben je voor een pannekoek als je niet voor de winst gaat maar lekker rondjes gaat rijden? Ga dan lekker meedoen aan de formule 10 ofzo

Reageer
gravatar

F1 is toch een wedstrijd? De gevestigde orde zit met dichtgeknepen billen in de auto. Max is een andere rijder, intuïtief, resultaatgericht en onvoorspelbaar voor de ander.
Next generation heet dat. Als een rijder uit F1team zo afgunstig naar talent kijkt, zou ik m inwisselen

Reageer
gravatar

We willen gewoon rondjes voor de lol rijden zegt ie je verdient er facking veel geld mee ! En omdat je niet kan winnen ga je maar zeiken ik weet niet hoor die laatste botsing tussen jullie kwam door raikonnen hoor vieze ******

Reageer
gravatar

Dus hebben we dit jaar meer dan € 275.00 betaald voor een kaartje op Hockenheim voor een vooraf bepaald rondreizend circus.
Dus niet een wedstrijd waar de deelnemers strijden voor de beste plek!

Reageer
gravatar

Wat een stel zielige losers bij elkaar! Steekt fel he dat een jochie van 18/19 jullie het snot voor de ogen laat rijden. Kansloos zijn ze de klagers. Een aanfluiting voor de F1 GP’s. Mietjes! Kan eigenlijk niet echt geloven dat ze dit menen.

Reageer
gravatar

Dat gezeik over Max moet eindelijk eens stoppen, DIT IS RACEN. En als die andere coureurs daar niet tegen kunnen, dan moeten ze lekker stoppen met racen en in een draaimolen gaan zitten waar je lekker achter elkaar aan kan hobbelen zonder ongelukken.

Reageer
gravatar

Geloven jullie dit bericht echt? Alle rijders strijden zo hard ze kunnen. Formule 1 is een harde wereld. Kun je niet mee, staan 10 man te springen om jouw stoeltje in te pikken.

Reageer
gravatar

Wat zitten ze nou te zeiken het is een wedstrijd en het gaat om veel geld je weet dat het een gevaarlijken sport is zeur niet of gaat zwemmen de besten wint

Reageer
gravatar

Het blijk ook niet niks om door een jongen van (nu) 19 jaar alle hoeken van de baan te zien. Max kent de grenzen van de regels als geen andere dus veel werk aan de winkel voor de klagers. “Put up or shut up”!!!

Reageer
gravatar

Kijk eens na die tijden van schumi wat was dat dan? Zeurden toch ook nie over. Max gas er op. Schijt aan hebben ze zijn jaloers. En als je bij Mercedes of Ferrari rij en zo zou doen hoor je er niks van want dan zit je zogenaamd bij de beste teams. ( die menen dat ze dat alleen mogen).

Reageer
gravatar

Doet me denken aan de jonge Schumacher of de oude of de goede oude tijden van Senna & Prost, zo is Formule 1 bedacht ok te winnen en in te Haken geen rondjes rond de kerk ‼️?

Reageer
gravatar

Max mag trots zijn hij is de eerste coureur die net 19 jaar is en het voorelkaar krijgt dat de FIA de regels verandert. De andere collegae zijn bang dat hij met zijn leeftijd iedereen te kakken zet. Natuurlijk is het een wedstrijd sufferds. Dat is makkelijk opstrijken van die miljoenen.
Ga anders maar skien Rosberg, etc.

Reageer
gravatar

Vele reacties zijn tegenwoordig zo goed geveinst serieus naief, dat ik ze niet meer kan onderscheiden van serieus naief en dat ontneemt mij deels het plezier van het lezen van naieve reacties! Alsmede voor het kunnen waarderen van de geveinste serieuze reacties… Mogen de simpele zielen waaronder ik mijzelf reken, geholpen worden door bijvoorbeeld reacties de voor de grap bedoeld zijn, af te sluiten met bijv. “;”? ;…dan kan ik vervolgens met een gerust hart weer de juiste reacties met de juiste bedoelingen van een duimpje voorzien! ;

Reageer
gravatar

Vroeger zaten we altijd te trollen op het nieuwrechts forum en om te zorgen dat we elkaar niet zaten te trollen zetten we altijd drie paar haakjes om joodse namen heen die in onze teksten voorkwamen…

gravatar

Coureurs die dat zeggen zijn nu de verliezers want ze kunnen niet rijden zoals Max Verstappen. Hij durft het en maakt de Formule 1 spannend en hoe is het dan 3 jaar geleden ? Was dat niet een saaie wedstrijd ? Sinds Max rijdt is het zeker spannend en hij gaat er voor maar wel o een juiste regels toepassen . Max ga door!

Reageer
gravatar

Hier zie je -in de praktijk- dat wij, als Nederlanders, collectief, behept zijn met een minderwaardigheidscomplex. Als er een Nederlander (m/v) dreigt in de medailles te vallen, zelfs als hij uit Limbabwe komt, staat de hele schrijvende en beeldende pers achter hem/haar, Of hij nu fair of unfair wint maakt niets uit. ALS hij/zij maar wint. Na het verscheiden van Johan Cruyff hebben we een nieuwe held nodig, zélfs als deze voor JUMBO boodschappen thuis aflevert met een F-1 race auto. De Duitsers hadden dat ook, na de Vrede van Versailles in 1919. Die vonden toen Hitler uit. Nou dat hebben we geweten.

gravatar

Dat is gewoon pure angst. Omdat Max een jonge coureur is en de “ervaren” coureurs de baas is. Ik vind dat Max goed bezig is. Hij doet iets wat de andere coureurs schijnbaar eng vinden en dat is… racen ??

Reageer
gravatar

Moeten ze verstappen maar voor laten gaan , zodat hun er achteraan kunnen Touren

Ik zie max als een nieuwe F1 kampioen waar we nog veel van genieten

gravatar

Formule 1. Is ook een wedstrijd had anders een rolstoelrace gedaan hyconnen hulkenberg steeltje mafkezen om elke x wat te zeiken over max

Reageer
gravatar

Pure afgunst en jaloezie op max en Nico ga zelf lekker parachutespringen je bakt er zelf helemaal niks van max laat zien wat ie waard is kan ik van de andere coureurs niet zeggen gadverdamme wordt misselijk van dat gezeik over max

Reageer
gravatar

Wat een gezeur allemaal over max zijn ze regenrijkers jaloers omdat max het net wat beter inziet en doet??? Pure afgunst max doet niks verkeerd die andere moeten niet zo mauwen en als je niet tegen je verlies kan ga dan zelf parachutespringen stelletje losers gadverdamme wordt gewoon misselijk van die gasten die elke x max afzeiken

Reageer
gravatar

P.S. Citaat: “stelletje losers gadverdamme wordt gewoon misselijk van die gasten die elke x max afzeiken”, Als dit gebiedende wijs is dan svp “word” i.p.v. “wordt” en “elke x max afzeiken”? Hebben we het nu over Max Verstappen of Kerstmis: “X-mas”? Het is nog maar pas oktober, Ingrid.

gravatar

ik snap het wel hoor. Al dat inhalen en verdedigen is levensgevaarlijk. Gewoon rustig starten en een rondje of vijftig gezellig achter elkaar aanrijden. Mocht er een Mercedes niet goed wegkomen,dan deze ruim baan geven om zijn gebruikelijke plekje vooraan weer in te nemen. Daarachter de ferrari’s zoals het hoort en vervolgens de red bulls, enzovoorts. Ook voor ons veel fijner en rustiger om naar te kijken. Geen gekke dingen. Niet al te veel opwinding. Kunnen we goed slapen. Heel vervelend dat dat jochie zich niet aan de regels wil houden. Overigens wel leuk dat grosjean de eerste was die een opmerking maakte tijdens de briefing. Die komt max toch alleen tegen als ie de Fransman op een ronde zet.

gravatar

Eindelijk weer een superman die de f1 weer aantrekkelijk maakt en dan komen de watjes weer in opstand, Laat ze thuis bij de TV kijken hoe Max dat doet, dan kunnen ze in het vervolg weer ouderwets mooie races laten zien.

Reageer
gravatar

Formule 1
Is ook een wedstrijd het heet niet voor niets racen ! Dus ook inhalen hoort er bij , voetballen is ook een wedstrijd dan wil je toch ook winnen dus ook bij formule 1 , je hoort te racen !

Reageer
gravatar

Je zal zien dat ze straks voor of achter verstappen rare krampachtige dingen gaan doen en er iets gaat gebeuren, en dan gaan ze zeggen, zie je nou wat verstappen veroorzaakt

Reageer
gravatar

Menen ze dit echt?! Dacht dat het uiteindelijk de bedoeling was van een race, om als eerste binnen te zijn. Waarom zijn die lui überhaupt gaan racen? Ik denk dat zelfs Ping Pong te snel gaat, wellicht schaken?

Reageer
gravatar

Wat is formule1 dan eigenlijk, een snel toertochtje, wat een gelul, racen is recen, ga anders dammen achter zware motoren.

Reageer
gravatar

Dit pure afgunst. Max doet iets wat de anderen niet kunnen, Dat is verdedigen en inhalen.
Kimi softiceman en Hulkenberg (angsthaas). Jullie moeten gaan ping-pongen. dan neem je Vettel er ook bij.

Reageer
gravatar

Pure afgunst en jaloezie op max en Nico ga zelf lekker parachutespringen je bakt er zelf helemaal niks van max laat zien wat ie waard is kan ik van de andere coureurs niet zeggen gadverdamme wordt misselijk van dat gezeik over maxja ga lekker een balletje slaan ipl van te zeiken over max losers zijn het

gravatar

Nico hulkenberg wat een reactie van jou zeg met gezellig rondjes rijden man je lult had een andere sport gekozen het gaat toch om het winnen en dat is precies wat max wil en doet zeikerd

gravatar

Echt Duits geschreeuw daar waren ze altijd al goed in alleen hadden ze daar een Oostenrijker voor nodig het is en zijn het een kudde volk ha ha

gravatar

Ze hebben groot gelijk. Het is levensgevaarlijk om in te halen bij dergelijke snelheden. Het is de hoogste tijd voor een stevig potje etnisch profileren door de sterke arm. Pik ze er maar uit, die Limburgers in hun gespoilerde -en ongetwijfeld- opgevoerde skelters

gravatar

Ja, jammer dat Max dit doet. Hij begint op z’n Vader te lijken. Ach ja, bloed kruipt waar het niet gaan kan. Er bestaat ook nog zoiets als heer in ‘t verkeer. Dit geldt ook voor de Race-sport. Jammer dat Max dit doet. Hij begon zo geweldig!

gravatar

Hilarisch dat sommigen niet snappen dat dit om te lachen is :’) leuk gevonden! goe gelachen, zeker met al de reacties hier. za-lig!

gravatar

Geachte “kirchroa”

Aangezien de door u gegeven mening binnen de wet “Blokkade Nationalistisch Extremisme” (w.b.s. 1439) valt zullen we u uw stemrecht ontnemen. We hebben uw IP adres achterhaald en zullen die gebruiken om uw identiteit vast te stellen. Als u bij verkiezingen in de toekomst probeert te stemmen komt u in aanmerking voor een gevangenisstraf van ten minste 8 maanden. Als u hiertegen in beroep wilt gaan dient u voor 29 Oktober te reageren bij de Nederlandse Ambassade. Daarna is beroep niet mogelijk.

Hopende u hiermee voldoende geinformeerd te hebben.

Guido Roerstang
Medewerker stemrecht
A.I.V.D