6 uur ‘s ochtends: hét moment om ongestoord te boren


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als ik in het plafond moet boren stel ik dat bij voorkeur uit tot het Nederlands elftal weer eens in een finale van een EK of WK speelt. Op het moment van de aftrap begin ik met boren, maar dan wel in de klopstand. Ik heb er altijd al van gedroomd om met pek en veren de stad uitgevoerd te worden.

Reageer
gravatar

Ja in Mannetjesland is men nou eenmaal van de vroeg. Ook als het later kan, dan toch liever vroeg.

waarschijnlijk starten die busjes niet meer als de zon eenmaal op is.

Reageer
gravatar

Om zes uur in de morgen boren is altijd nog beter dan dat om zes uur in de morgen bij de plaatselijke moskee het ochtendgebed op volume tien door de buitenspeakers lalt.

Je verstaat er niets van en voor hetzelfde geld roepen ze slapende IS-cellen op hun aanslagen te gaan plegen.

Ze zijn niet te vertrouwen.

Corrie.

Reageer
gravatar

Ha die Corrie, terug van weggeweest. Ik heb goed nieuws voor je: Saoedi-Arabië heeft aangekondigd haar ontwikkelingswerk in Nederland op te voeren, ondanks de lage olieprijs. Het aantal moskeeën moet voor 2020 meer dan verdubbeld zijn om de toestroom van Nieuwe (Soennitische) Medelanders op te vangen. En er wordt, als onderdeel van het Koninklijk Haags Conservatorium, per 01/01/17 een opleiding tot MRI, (musisch roepende imam) gestart voor terugkerende Irak- en Syrië-gangers (m/v). In een cirkel van ruim 2 kilometer rondom deze El Hadj-opleiding (HBO) worden woningen geluids- en aardbevingstechnisch geïsoleerd. Veel plezier daar.

gravatar

Nou Outsider, echt goed nieuws is het niet. Typisch een voorbeeld dat de politieke elite boter op hun hoofd hebben en wegkijken voor de Islamisering van ons mooie land.

It’s time to change.

Corrie.

gravatar

Het leuke is: je krijgt ze gewoon ALLEMAAL! Morgenochtend om 6 uur beginnen ze met het slaan van de eerste paal van de nieuwe moskee bij jou om de hoek, Corrie. Het werk zal voornamelijk worden uitgevoerd door vrijwilligers die overdag naar hun broodwinning moeten. Vanaf ‘s avonds een uur of zeven tot de volgende morgen een uur of acht zullen zij vol overgave bouwen, inclusief boorwerk, schuurwerk, timmerwerk en wat niet al. Na ongeveer anderhalf jaar zal de bouw voltooid zijn en worden vanaf dan alle jihadi’s drie maal daags en vier maal per nacht opgeroepen ongelovigen te roosteren, de linedancers als eersten.