Russische krant spreekt vrouw die nooit door Trump is aangerand

‘Belangrijk tegenbewijs in lastercampagne’

Een opsteker voor Donald Trump. Een Russische staatskrant heeft een interview geplaatst met een vrouw die zegt nooit door hem te zijn aangerand. Volgens de krant is het ‘belangrijk tegenbewijs’ in de ‘lastercampagne’ tegen de Amerikaanse presidentskandidaat.

In het interview zegt Olga Vartazarova (51) uit het Siberische stadje Nerjoengri dat Trump haar nooit heeft betast: “Ik heb hem nooit gezien. Ik heb Nerjoengri in mijn hele leven nooit verlaten. Wat is een Trump eigenlijk?”

Volgens de krant, Rossiyskaya Gazeta, toont het interview aan dat de aantijgingen tegen Trump dubieus zijn: “Tegenover het woord van die Amerikaanse sloeries plaatsen wij het woord van een oprechte en fatsoenlijke Russische vrouw.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ter ondersteuning hebben grote aantallen Russen (die onverwacht een tweede paspoort in een la vonden) zich laten registreren als Amerikaans kiesgerechtigde.

Putin is with Him!

Reageer