Bron: Groenlinks.nl

GroenLinks te vroeg met bericht over Nobelprijs voor Jesse Klaver

Partijbureau maakt gênante fout

Een gênante fout van GroenLinks. De partij plaatste donderdagavond een bericht op haar website om partijleider Jesse Klaver te feliciteren met het winnen van de Nobelprijs voor de Vrede. De prijs werd echter pas vrijdagochtend uitgereikt, aan de Colombiaanse president Juan Manuel Santos.

GroenLinks haalde het bericht na een halfuur offline, maar toen was het al opgepikt door Twitteraars. Jesse Klaver vraagt de kiezer om niet te streng te oordelen over de fout van het partijbureau: “Vergeef het hun, want ze weten niet wat ze doen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Door een ongelukkige persoonsverwisseling is de Nobel-Prijs van Jean Pierre Rawie terecht gekomen bij een obscure singer-songwriter. https://t.co/TjD8W4haMT

Rob Engelsman (@Robengelsman) posted a photo on Twitter
Get the whole picture – and other photos from Rob Engelsman
PIC.TWITTER.COM/TJD8W4HAMT|DOOR ROB ENGELSMAN

Reageer
gravatar

Ach wat: Jesse Klaver stond op de shortlist voor de Nobel Peace Prize; hij stond in baan 4. Hij stond in de startblokken toen de starter abusievelijk met scherp schoot, Jesse viel in het startschot. De Tweede Kamer heeft proforma een (1) minuut stilte gehouden. Ergerlijk was alleen dat Klaas Dijkhoff (VVD) in zijn vuistje lachte en bij DENK ‘Allahu Akbar’ werd gemompeld.

Reageer