Guus toe aan nieuwe baan nu hij weet hoe het koffie-apparaat werkt

'Het uitdagende is er inmiddels wel af'

“Het uitdagende is er inmiddels wel af”, vertelt Guus over de De’Longhi Magnifica ECAM 22.110B in de pantry van de salesafdeling van Orion Business BV. “In het begin heb ik nog maandenlang gezocht naar het watercompartiment, dan is dat nog spannend. Maar nu ken ik alle onderdelen zo goed, de stoompijp, de draaiknop, de stekker, dan kom je vanzelf in een sleur terecht. Dan ben je toe aan iets nieuws.”

Voor zijn nieuwe baan zoekt Guus naar een ambitieuze werkomgeving, met bijvoorbeeld een Siemens EQ.8 of een Jura Impressa C65: “Ik ben een pro-actieve teamplayer, goed in samenwerken en ontkalken. Met alle respect, maar ik heb in het verleden veel te vaak met pads en cupjes gewerkt. Het niveau van een Senseo ben ik inmiddels echt wel voorbij.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Doorbraak impeachment.

Gordon Sondland de VS ambassadeur naar de EU herinnerde zich ineens dat Trump toch schuldig was aan een pro quid quo, terwijl hijzelf in Polen de voorwaarde ter sprake bracht dat steun aan Oekraïne minder aannemelijk was als ze een politieke rivaal (Joe Biden, of zijn zoon) niet zouden onderzoeken.
Maar ik maakte het ook al mee dat de politie met een aangifte kwam naar me terwijl ik moest aanstippen dat ze zichzelf aangegeven hadden. Dat niveau hadden ze nog niet om dat te begrijpen. Maar ook in de Tweede Wereldoorlog was de opbrengst Joden aan te geven nergens zo hoog als in Nederland. Diezelfde klikcultuur zie je ook nog terug bijvoorbeeld in het rookverbod.

gravatar

Ach, Guus ga naar huus want de koeien staan op springen. Kun jij daar nog even de verse melk vandaan halen voor je latte. Op die nieuwe Delogusto 2019.

Reageer
gravatar

Zoals hierboven al even aangestipt: de clous van koffie, zit niet alleen in temperatuur en druk, maar ook in de bonen. En, daar komt ie in zijn volgende baan wel achter, in de maling.

Reageer
gravatar

Het gaat niet alleen om kennis van het koffieapparaat. Je moet ook kennis hebben van strafschoppen e.a., dat komt jouw netwerken, en dus onze economie, en daarmee de Europese gedachte, ten goede!

Reageer
gravatar

Vind je de je baan niet uitdagend genoeg omdat je koffie of espresso te slap is? Probeer dan een fijnere maling, zodat het water meer tijd heeft om de koffiearoma’s op te nemen. ”

Reageer