Ondernemer Roel gelooft in dingen die je kan vergelijken met bijvoorbeeld Netflix

'Neem nou een dienst als Netflix'

Mensen willen dingen op het moment dat ze daar behoefte aan hebben, op een zelf gekozen device en op een tijd die zijzelf bepalen. Een beetje zoals Netflix bijvoorbeeld. Dat klinkt misschien nog wat vaag, maar ondernemer Roel Papernik gelooft er heilig in.

“Een heel gek voorbeeld, maar neem Netflix”, begint Papernik zijn relaas, “dat heeft de manier waarop wij televisie kijken echt veranderd. In dat soort bedrijven wil ik investeren, daar zit toekomst in.”

Waar andere investeerders nog vol in de videobanden, DVD’s of grasmaaiers zitten, wil Papernik ‘vérder kijken’. “Streamingdienst Netflix heeft dat op het gebied van series kijken gedaan, als ik even een vergelijking mag maken.”

“Ander voorbeeld: films op televisie. Waarom moeten kijkers wachten op het moment dat iets wordt uitgezonden? Ik zou dat anders doen. Je zou bijvoorbeeld kunnen kijken hoe het Amerikaanse bedrijf Netflix dat aanpakt.”

“Netflix”.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Roel doet dingen dus anders. Zitten in een bibliotheek met een laptop op tafel, kek brilletje en een drie-dagen-baardje. Hand onder de kin en kijken naar het scherm. Lege stoelen naast zich…

Roel zoals alleen Roel Roel zijn kan.

Reageer