Iraanse zedenpolitie niet tevreden over samenwerking met Franse agenten

'De uitvoering laat te wensen over'

De Iraanse zedenpolitie noemt de samenwerking met politie-eenheden uit Franse badplaatsen ‘matig’. Ze zijn niet tevreden over de manier waarop wettelijk uitgeschreven kledingvoorschriften voor vrouwen gehandhaafd worden.

Amir Ahmadi, zedenpolitiecommissaris van Teheran, keek met verbazing naar het incident in Nice: “Hun agenten zijn fanatiek en de intentie is goed, maar die uitvoering laat wel te wensen over. Ik snap dat wij in Iran veel meer ervaring hebben met het onderdrukken van vrouwen, maar dit was amateurisme. De volgende keer kunnen ze het beter net als wij door agenten in burger laten doen, dat veroorzaakt minder ophef.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Raar verhaal.

De klacht van de Iraniërs was juist dat de Fransen het precies verkeerd om begrepen hadden.

Ze moesten die zeekoe dwingen juist méér kleren aan te trekken, tot het gewenste effect: UBMO (Unidentified Black Moving Object)

Reageer
gravatar

Dit soort schandalige wanvertoningen is het gevolg van het zieke internationaal georienteerde beleid dat Europa al jaren lang gegijzeld houdt!!

Geef mij uw stem en ik zal korte metten maken met dit soort fratsen.

Geert.

Reageer
gravatar

Hier is iemand lichtelijk aan het dementeren, of het interne controlesysteem van De Speld is succesvol omzeild. Twee keer dezelfde (?) bijdrage, het kan natuurlijk ook dat de eerste bijdrage ‘origineel’ is en de tweede van een copycat. Allebei ‘Thumbs up’ zogezegd. Aan copyright doen we niets bij De Speld, zo blijkt. En de bescherming van toneelnamen is ook niet waterdicht. Men zegt wel eens dat kopiëren een vorm van bewondering is.

gravatar

Aan Outsider.

Volgens mij is het niet iemand die licht aan het dementeren is maar dat het iemand is die danig in de war is. Dat de Speld een satirische nieuwssite is en dat het fictieve personages zijn die op het nieuws reageren ontgaat hem of haar. Het lijkt een obsessie voor hem of haar om ons lezers te waarschuwen voor het gevaar van Wilders. De personifiëring van het gevaar van Wilders is op de Speld de personage Corrie. Een waarschuwing van een verward iemand heb ik als lezer van de Speld niet nodig. Hoe moet je dat zo’n iemand uitleggen? Weet jij het?

gravatar

Dit soort schandalige wanvertoningen is het gevolg van het zieke internationaal georienteerde beleid dat Europa al jarenlang gegijzeld houdt!!

Geef mij uw uw stem en ik zal korte metten maken met dit soort fratsen.

Geert.

Reageer
gravatar

Ik ook, behalve bij die volumuneuze Corrie van Hiernaast. Je zal haar maar tegenkomen op het strand en dan met niets of niet al te veel aan. Dat is iets dat je nooit meer te boven komt. Al kijkt ze zelf, zo weet ik, heel erg graag in de spiegel.

gravatar

Wanneer Nederland ook besluit de burkini op Nederlandse stranden te verbieden dan wil ik mij – met mij ervaring als BOA – opgeven als wetshandhaver op het strand bij Scheveningen.

Ik heb wel een idee hoe je het moet aanpakken. Daarbij heb ik de hulp van de Iraanse zedenpolitie niet nodig.

Lijkt me lachen. 🙂

Corrie.

Reageer
gravatar

Nou, als jij je totale lichaam bekleed met boa’s vind ik het prima. Bekleed ook het haar op je tenen en laat die dingetjes ook onder je volgroeide oksels glijden. Iedere rimpel zal en moet bedekt zijn. Dan ben je een lichtpuntje in de Joods-Gristelijke samenleving, Amen en Sjaloom. Kijken of je dan nog lacht ;).