Schippers gooit wereldrecord discuswerpen met zilveren medaille

Sprintster onverwacht kampioen in andere discipline

Kort na de medailleuitreiking van de 200 meter sprint heeft Dafne Schippers een wereldrecord gevestigd op het onderdeel discuswerpen. Ze smeet haar zojuist veroverde zilveren plak 80,41 meter ver weg.

Door die prestatie is Schippers de onverwachte olympisch kampioene in het discuswerpen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Luckily she does not live in NZ. Frankly Hans, In barely 35 years you lost entirely your knowledge of the Dutch language. this is hard to believe but I am sorry to hear that. How do your dutch parents cope with this situation? No doubt you have turned into a real NZ kiwi in the meantime?

gravatar

Ik leef in Goerree Overflakkee voor 35 jaren. Dat vrouw heeft een GIGANTISCHE zelfreflectie en zou verteld moeten worden om “stop dit lollygagging” of wees verdwaald. Dit zou niet getolereerd worden in Goerree Overflakkee.

gravatar

Nou, nog één keer dan: ga ontspannen zitten, inhaleer en exhaleer een paar keer héél diep (pas wel op voor hyperventilatie) neem twee aspirines, poets de brillenglazen en tracht na te denken. Let wel: daar zijn minimaal 100.000 hersencellen en 45.000 synapsen mee gemoeid. Wordt dat te begrotelijk, neem dan een abonnement op Panorama, Weekend of Privé. Daar verkoopt men op professionele basis, hetzelfde slap gelul en achterklap, dat hier anoniem wordt uitgevent door talloze Benny’s of imitatie-Connies.

gravatar

Dat is wel waar Outsider, maar er is er hier maar eentje die slap lult tegen zichzelf, en dat ben jij natuurlijk.

Dat verkoopt uiteraard nergens behalve hier, omdat het op therapeutische basis geschiedt, en De Speld daarvoor een vergoeding ontvangt.

Wellicht dat je dit vanaf nu ook eens per week tegen jezelf gaat zeggen, want dan praat je jezelf zo nu en dan weer eens bij, en het is best leerzaam bovendien.

gravatar

Haar inspanningen op de 200 meter hebben haar -naast het zilver- toch ook maar mooi een imponerend sixpack bezorgd. En dan niet van Heerlijk Helder Heineken. Nou jullie weer!

Reageer
gravatar

Maar goed dat ze met de tienkamp is gestopt.
Natuurlijk is een medaille geen discus. Dat zie je aan het lint dat eraan vastzit.

Kogelslingeren gaat overigens heel best met zo’n ding.

Reageer
gravatar

Beetje asociaal.. En respectloos van deze over het paard getilde TDI trut. Gewoon niet goed genoeg… Net als vele andere die wel blij zouden zijn geweest met zilver. Gewoon nooit meer naar de spelen………

Reageer
gravatar

Lieve Joop.
Je las waarschijnlijk wat je getypt had en dacht: “Er klopt iets niet aan die zin.”
Ook bij de tweede poging liep het om de één of andere reden niet lekker.
Ik zal het maar verklappen: het lag aan het gebrek aan interpunctie.
Als alternatief kan je in moder poezie format typen, zoals in onderstaand voorbeeld:
Dit hoort niet/
Dus ook/
Disciplinair straf opleggen!

gravatar

Wat een onsportief gedrag. Dit past niet bij iemand zo de hemel in ingeschreven door de vaderlandse pers. Voor de spelen was het Epke en afne voor en na. De anderen kwamen nauwelijks in de voorspellingen voor.

Reageer
gravatar

Dat klopt. Ben het met je eens, jij de enige die het over haar gedrag heeft. Dafne heeft ons nu een andere zeide laten zien, driftbui wanneer ze niet krijgt wat zij wilt.

gravatar

Het is al sinds eind jaren ’80 van de vorige eeuw bekend dat vrouwen dit onderdeel beter beheersen dan mannen. Het record bij de vrouwen is met deze fantastische worp van Schippers wel flink scherper gezet, Gabriele Reinsch kwam in 1988 niet verder dan een schamele 76,80 meter.

Reageer
gravatar

Hoi Wiemie. Heb je gezien hoeveel likes ik heb gekregen op mijn eerste bericht hierboven. Dat zegt toch wat.

Wanneer spreken we eens af voor een fijne wandeling in de duinen?

Lekker ding!

Corrie xxx

gravatar

Wanneer alle domme autochtonen er uit zijn gaan we Nederland hernoemen naar Negerland. Je hoeft dan alleen de ‘d’ vervangen in een ‘g’. Dat is lekker goedkoop.

Aldi style 🙂

Corrie.

gravatar

C.v.H. dat “goedkope” van Lidl en Aldi is ook al aan het tanen; Lidl is al openlijk bezig te penetreren in de markt van 4x modale tuinfeesters. Lidl en Aldi prijzen zich uit het goedkope marktsegment; men verkoopt al A-merken. Het wordt tijd voor een nieuwe prijsvechter, ideetje voor een Yuri i.p.v. een Aldi?

gravatar

meh, dat is niks vergeleken met de schoenen die ze daarvoor weggooide. Die waren uiteindelijk in Raalte geland de volgende ochtend waar de landing een haan van de familie Groeneveld wakker had gemaakt

Reageer
gravatar

Inderdaad, een wat beheerster reactie had geweest als zij haar schoenen -in stilte- in de wilgen had gehangen. Ook leuk voor Yuri; die hangt dan niet meer zo alleen.

gravatar

Het is toch knap dat een blonde dame als Dafne Schippers tussen al die zwartjes in als tweede is geëindigd. Het is algemeen bekend dat de negers hard kunnen rennen.

Dat wordt feest in het Holland Schultenbrau House.

Corrie.

gravatar

Ofschoon niet van een Fries heeft bovenstaande reactie van een der talloze Benny’s zichzelf al -mét stip- gekwalificeerd bij het ‘s kûtjeszielen. Een typisch voorbeeld van post-Olympische penisnijd.