Nederlandse sporter heeft bijna-winervaring

'Ik kreeg opeens een euforisch gevoel, heel beangstigend'

Een Nederlandse sporter heeft gisteren een bijna-win ervaring gehad in het Braziliaanse Rio de Janeiro. “Ik kreeg opeens een euforisch gevoel, heel beangstigend.”

De beduusde man weet nog precies hoe het was: “Mijn hart sloeg in mijn keel, alles leek in slow motion te gaan. Krantenkoppen flitsen aan me voorbij. Het was alsof ik buiten mijn eigen lichaam trad; van boven zag ik mezelf naast Henry Schut zitten. Ik voelde het warme kwijl van Edith Bosch al in mijn nek. Heel onwerkelijk. En heel smerig. Ik werd gevangen in een wit licht, alles vertraagde, vooral ik, en toen ben ik alsnog door zes mensen voorbij gelopen. Jammer!”

Volgens omstanders viel het wel mee.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dick S. is één en al brein, daarin is geen plaats voor irrationaliteit en emoties. Hij schenkt zijn hersens aan ‘de wetenschap’ (weliswaar pas ná zijn dood), dat wordt dan aangewend om alle Kabinets- en Tweede Kamerleden een meetbaar IQ te verschaffen.

gravatar

Deze sporter had een buitenzintuiglijke waarneming van eeuwige rust van gene zijde maar werd -daardoor- uit het deelnemersveld geslagen. Hij is nu als de dood dat hij bij Henri Schut verantwoording moet afleggen voor de liesblessure van Daphne Schippers.

gravatar

‘Dan komt het wel heel dichtbij ja’.

Misschien moeten deze bijna slachtoffers tegen zichzelf beschermd worden. Door ze bijna te laten starten, of nog beter (goedkoper), ze bijna uit te zenden.

Ik ga nog wel gewoon. Iemand moet er toch bobo zijn!

Bram van Bokhoven

Reageer