LIVE: Niet Yuri van Gelder

Nu moet het niet gaan gebeuren

Vanavond om 19.00 uur moet het niet gaan gebeuren voor Yuri van Gelder. De Nederlandse turner staat niet in de Olympische finale van de ringen. Kan Van Gelder zorgen voor een nieuwe gouden medaille voor Nederland? Nee.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat laatste woordje bederft werkelijk alle voorpret. Direct verklappen dat het ‘m niet zal gaan lukken… Erg flauw hoor Speld!

Maar krijgen we nu morgen nog wel een samenvatting van zijn inactiviteit?

Vond die van de 100 meter zeer boeiend, ook al heb ik ‘m niet helemaal kunnen uitkijken.

Reageer
gravatar

Laten we hopen dat Yuri de rechter niet door een ringetje gaat halen anders komt er misschien toch een medaille en we rekenen er niet meer op ,dus we gaan er ook niet naar kijken .ik neem aan dat Yuri ook zijn eigen ringen heeft meegenomen anders gaat een anders er nog met zijn ringen vandoor en dan wordt het straks helemaal niks in Tokio.
We hebben genoeg medailles en Yuri ook
Heel veel suc6.

Reageer
gravatar

Jammer dat Yuri niet op TV te zien is. Ook al is het een klein mannetje toch slaat van zijn gespierde lichaam mijn fantasie op hol. Met hem wil ik wel een wandeling in de duinen mee maken. 😉

Jammie.

Corrie.

Reageer
gravatar

Waarom is hij er dan niet?
– Niet geblesseerd, toch?
– Niet ziek, toch?
– Geen doping, toch?

Ik zou geen zinnige reden weten.

Wacht, ik zal het Bram van Bokhoven vragen!

Reageer
gravatar

NOCNSF zijn echt de schreef over gegaan. Arbitrair wegsturen van Yuri voor gewoon genieten van het leven. Alsof een sporter dat niet zou mogen. Belachelijke uitsluiting.

Reageer
gravatar

Yuri is (als een postduif geringd) bij gunstige wind in Rio gelost. En acht uur later op Schiphol geklokt; dit keer wel op tijd.