Bron: Flickr - Jeff CC BY

Aanhangers lyrisch nadat Trump weerloze gehandicapte doodschopt

‘Iedereen denkt het, hij doet het gewoon’

Donald Trump heeft op klaarlichte dag een weerloze gehandicapte man doodgetrapt. Aanhangers zijn lyrisch over het optreden: “Hij kan het doen omdat hij niet in de greep is van lobbyisten. Dat spreekt mij erg aan.”

De argeloze dakloze lag met zijn rug naar de straat gekeerd te slapen toen Trump zijn kans schoon zag en hem een paar flikken trappen gaf. De presidentskandidaat kreeg de smaak goed te pakken en ongeveer 2 uur later blies de gehandicapte veteraan zijn laatste adem uit. ‘Fucking loser’ was het laatste wat hij hoorde.

In de tussentijd had zich een grote groep aanhangers verzameld rondom Trump en het slachtoffer. Vol ontzag keken zij toe hoe hun geelblondgetooide held een paar schoppen na gaf aan het zielige hoopje bewegingsloos vlees. Zij zien in het gevecht een bevestiging van het feit dat Trump een echte winnaar is. “Iedereen denkt het en hij doet het gewoon”, merkt een man met een cowboyhoed op.

Samantha Todler (58) uit Ohio stond met haar neus boven op het gevecht: “Hij is zo authentiek. Zoiets zie je een Democraat nooit doen. Die zijn alleen maar bezig met zichzelf.” Dan begint iemand in de menigte te schreeuwen: “Hillary for prison! Hillary for prison!” De hele menigte scandeert mee.

Trump doet niet mee, hij is ergens door afgeleid. Hij draait zijn hoofd in de richting van een steegje, waar een baby zojuist is begonnen met krijsen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

walgelijk! Hoe kan een volk stemmen voor zo een man, die totaal geen respect heeft voor de weerloze of wie dan ook., zoals bv. de reactie over de vader van de veteraan die in combat het leven heeft gelaten. Het zegt wel veel over het Amerikaanse volk. Is niet mijn volk allang niet meer!

Reageer
gravatar

Amerikanen kennen maar één reactie: Oh My God, (een aangeleerde Pavlov-reactie) op alle gebeurtenissen die zij niet voorzien hadden. En dat zijn er (heel) veel. Zo veel dat Europeanen een nieuwe IQ-norm moeten aanleggen voor deze TTIP- en NAVO-bondgenoten: de “Trump Ace” norm: een extreem hoog gehalte aan “shrewd business doing” en een absoluut dieptepunt qua sociale intelligentie. ‘t Is niet anders, helaas.

gravatar

Toch is het jammer Outsider dat je alleen maar oog hebt op de zaken die mis gaan. Een breder perspectief zou je goed doen.

Amerika heeft ook veel goede dingen gedaan. Bijvoorbeeld hun hulp in de jaren 40-45 en daarna het Marshallplan na 1945. En vergeet ook niet hun inzet bij de beëindiging van de oorlog in voormalig Joegoslavië

Het geeft niet hoor dat je een cynicus bent. Een passende emoticon zal deze voor je zijn: 🙁

Corrie.

gravatar

Het dekseltje van Hans van hierboven past wel een beetje op het potje van Corrie van Hiernaast (de echte want dat proef je!)

gravatar

Inderdaad meneer Trump, dat hebt u goed gezien. Nou heb ik uit betrouwbare bron dat veel mensen het vreselijk leuk zouden vinden als u zonder parachute uit een hoog vliegend vliegtuig zou springen. Sterker nog, ik garandeer u dat u wekenlang hét onderwerp van gesprek zult zijn.

gravatar

Oud nieuws en totaal irrelevant, bedoeld om de Trump en zijn campagne in kwaad daglicht te stellen.
In China is dit de normaalste zaak van de wereld en wordt het zelfs als stijlvol en classy gezien, maar voor vele preutse Amerikanen gaat het natuurlijk weer te ver.

Reageer
gravatar

Ter verduidelijking: Trump is de gerimpelde in een C&A-kostuum met vlinderdas op de voorgrond, de strak gebotoxde figurante op de achtergrond is zijn echtgenote van dienst (een kortverband vrijwilligster).

gravatar

Beetje suf artikel van de Speld. Dit soort o7ptreden van Trump is broodnodig.

Wat de meeste mensen alleen maar in hun dromen beleven durft Trump gewoon in het echt te doen.

Trump heeft het beste voor met het amerikaanse volk.

Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

Corrie.

gravatar

Ondernemer,
Het mocht wat! Ja, ondernemen a la JR in Dallas hoogstwaarschijnlijk. Altijd de randen, nee, de mazen van de wet opzoeken, winstmaximalisatie, goedschiks maar even lief kwaadschiks, ellebogenwerk, etc.etc.
Als het “roaring twenties” -kapitalisme de norm is, ja dan zal hij wel de man zijn.

gravatar

Trump haalt veel boven bij mensen. Verder is hij de ondernemer, voorstander van autonomie van landen, voorvechter van zelf ontwikkeling dmv boeken, cd’s en seminars. Van Trump is iets te leren als je goed oplet.