Is Henry Schut op tijd fit voor de Olympische Spelen?

'Hij heeft een waanzinnig recuperatievermogen'

Zo vlak voor de Olympische Spelen is Nederland maar met één ding bezig: is goudhaantje Henry Schut op tijd fit? Na het EK voetbal en de Tour de France is het afwachten of het jonge talent van de NOS nog een derde sportevenement aankan.

NOS-ploegleider Marcel Gelauff spreekt geruststellende woorden: “We hebben vorige week wat tests gedaan in een windturbine en het ziet er allemaal heel goed uit. Hij geeft daarnaast aan geen last meer te hebben van nachtmerries over Hugo Borst. Dat getuigt van een waanzinnig recuperatievermogen. Ik ga er vanuit dat we Henry gewoon aan het werk gaan zien in Rio.”

Henry Schut was zelf niet bereikbaar voor commentaar: hij is op hoogtestage.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

‘Henry Schut’?
Zegt mij niets.

Ik zie wel een 13-in-een-dozijn jochie met gelatine in het haar, een hipster-baard en het nonchalante colbert-over-T-shirt.

‘Boeijuh’.

Reageer
gravatar

Oh ja, bij de Olympische Spelen zijn ze allemaal aan de dope. Waar kijken we naar? Bij line dancewedstrijden wordt alleen maar bier gedronken.

En pas na afloop van de wedstrijd.

Corrie.

gravatar

En bovenal vinden we heel dan heel gezellig om over de nieuwste haardracht van de grote Inspirator in ons leven te keuvelen.

Heel af en toe komt zelfs zijn libido aan de orde, hihi!

Corrie.

gravatar

Hij loopt wel erg snel van stapel. Het is toch onmogelijk om zo snel van Hugo Borst te herstellen. Ik kan me herinneren dat ik zelf per ongeluk Hugo Borst zag tijdens het zappen en ik heb er nog steeds last van.

Reageer
gravatar

Dat hondje was toch van Hugo Borst? Heeft die jongen van Schut nog wel een prik gehad tegen hondsdolheid? Je wilt daar in Rio toch niet voor Schut staan met een onvolledig inentingspaspoort? Hoe is het hotel geboekt, via Trivago? En hij deelt de kamer zeker met Daphne Schippers? Lucky bastard.

Reageer