Voetbal! Seks! Kutweer! Pluizige diertjes! Grote pikken! Tieten! Voetbal! Kortingscodes! SEKS!!!!! SEKS!!!!!!!

‘Klik dan NEUKEN NEUKEN VOETBAL’

In dit suuuuuupercute kattenfilmpje waarin de tieten van Sylvie Meis geneukt worden door Boulahrouz op een regenachtige kutdag in onze nepzomer, is te zien hoe Sylvie Meis keihard geneukt wordt door Boulahrouz op een typisch Hollandse julidag waarop er geen treinen rijden. De mislukte zomer had de oplettende kijker ook al kunnen spotten op weeronline.nl (weercijfer 5) en dat Sylvie Meis geneukt wordt door Boulahrouz ontvouwt zich vanaf 1:25 op het filmpje waarin ze gewoonweg spektaculair hard geneukt wordt. Door de pik van Boulahrouz dus. Klik nou maar zwarte pietendiscussie vertraging ze verpesten het voor iedereen.

Dit sappige festijn vindt overigens plaats bij een megabekende nationale BN’er thuis, waar je binnen kunt kijken en als je goed kijkt zie je op de achtergrond twee koddige babypoesjes samen een glazen beeldje van een kast stoten. HE-LE-MAAL KAPOT. Klik maar lekker, klik maar lekker vlug en je moeder, voetbal! Het weer! Sekstieten! Gratis! Vreemdgaan! Kortingscodes! Neuken!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

you very nice. yougive email I sent nice picture I very very beautiful! I from nigeria. with BIG tits and BIG ass and beautiful black.
can please you help uncle? he big business man and need getr lots of money outside country! help please! you get BIG award!!

love you
black beauty

gravatar

Dit soort gekkigheid krijg je allemaal als je het land aan de meerderheid overlaat.

Hoog tijd dat er nieuw type politici het stokje overneemt, dat van wanten weet.

Natuurlijk onder leiding van de Partij Voor de Vrijiheid.

Die weet tenminste wat nodig is om de mensen weer in het gareel te krijgen.

Corrie.

Reageer
gravatar

WAARSCHUWING

We hebben verdachte activiteiten aangetroffen m.b.t. dit IP-adres, die kunnen wijzen op cybercrime.
Gelieve hiermee op te houden op straffe van een perma-ban.

De moderator

gravatar

Partij voor de Vrijheid? Niet zo veel vrijheid dat je lid kunt worden van die ‘partij’. Het lijkt meer op een beweging. En ja, waar kennen we dat van…

gravatar

Oei, De Speld naait Corrie voetbal! Seks! Kutweer! en z’n moeder tieten aan, op straffe van een perma-ban.

Dan zet ik er voor de volledigheid nog even een S voor.

gravatar

En schandalig belachelijk, NS treinen altijd te laat en André van Duin is een lul. Deel dit als je tegen moord en verkrachting bent! Naakte Dries Roelvink in tutu doet het stiekem met een zeeleeuw in het dolfinarium. Betrapt!

Reageer
gravatar

Jannie, dit bedenksel is een rechtstreeks gevolg van een poging van De Speld om volgelingen van R.T. Erdogan te integreren in de Nederlandse samenleving, via een betaalde baan. De geplaatste tekst is van de hand van Dyab Abu Yaya (Antwerpen) en een uiting van alle opgebouwde frustraties van een ware gelovige. Vanavond kan men bij Zomergasten kennis nemen van de verdere gedachtewereld van deze moslimbevrijder in west Europa; de nieuwe Kemal Atatürk. Gaat dat zien..