Man stemt met tegenzin op Hillary Clinton

‘Ik heb dat Witte Huis nu wel gezien’

Door de kandidatuur van Donald Trump zijn veel Amerikanen van plan om in november op Hillary Clinton te stemmen, terwijl ze haar eigenlijk helemaal niet als president willen hebben. Zo ook de 69-jarige Bill, een typische Amerikaan voor wie de Democraten de afgelopen 23 jaar zijn opgekomen. “Ik zou liever in de luwte van mijn pensioen genieten.”

Het is een soort verantwoordelijkheidsgevoel dat Bill beweegt om toch op Clinton te stemmen, maar van harte gaat het niet: “Ik heb dat Witte Huis nu wel gezien en zit op mijn leeftijd ook niet op al die buitenlandse reizen te wachten. Maar ze heeft nu eenmaal iets van me tegoed.”

Acht jaar geleden stemde Bill nog op Obama, toen die het in de voorverkiezingen tegen Clinton opnam. “Ik dacht dat haar politieke carrière toen wel voorbij was, maar ze is niet te stoppen. Ach, het moet maar.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bill kan ik wel begrijpen. Maar wanneer hij ballen zou hebben dan zou hij stemmen op mister Donald Trump. Hij is de Amerikaanse versie van meneer Wilders van de PVV.

Op hem kun je bouwen.

Corrie.

Reageer
gravatar

Hoi copycat van Corrie. Wanneer je vindt dat ik van de forumsite af moet is het beter dat je je focust op degene die daarover beslist. Dat is de redactie van De Speld. Hun email is: [email protected]

Als hun email niet genoeg voor je is dan heb ik ook hun NAW-gegevens. Met Google is dat zo opgezocht.

OP DEZE LINK VIND JE DE ADRESGEGEVENS VAN REDACTIE VAN DE SPELD.

http://tinyurl.com/hrkejd5

Het kan best wel een interessante link voor je zijn. Je kunt met streetview zien waar de voordeur van de redactie van De Speld is. Dan kun je eventueel op een klikTurkse manier je gram halen.

Veel succes. 😉

Corrie.

gravatar

Hij zegt wel dat hij niet meer in het Witte Huis wilt wonen, maar ik heb uit betrouwbare bron dat hij op dit moment alle mogelijke inspanning verricht om zich via de juiste persoon in te likken.

gravatar

Uw stelling is aantoonbaar onjuist. Sinds Julius Caesar de hedendaagse kalender heeft ingevoerd is het elk jaar 11 september geweest. Zelfs in het jaar 1582 toen Paus Gregorius XIII ergens 10 dagen heeft overgeslagen. George W. Bush is geboren in 1946. Het is zowat 2000 keer 11 september geweest voor hij dat kon bedenken.