Bron YT - RT

Gefopt! Soldiers of Odin tevergeefs achter zeldzame Togolees aan

Lolbroek neemt extreem-rechtse burgerwacht in de maling

Een afvaardiging van de extreem-rechtse burgerwacht Soldiers of Odin is gisteren flink in de maling genomen. De mannen patrouilleerden gisteravond door het Amsterdamse Vondelpark toen een onbekende grapjas riep dat hij een Togolees had gezien.

Richard Bokmans was maar wat blij met dit buitenkansje: “Je krijgt niet elke dag de kans om een Togolees te lynchen. Normaal vangen we vooral Syriërs en Irakezen, een Eritreeër als je geluk hebt. Dus toen iemand riep dat hij een Togolees had gezien, zijn we als een dolle gaan rennen.” Tevergeefs, bleek later.

Volgens Richard is er niets mis met een grapje op zijn tijd, maar sloeg de lolbroek in dit geval de plank volledig mis. “Voor veel van die jongens is het opknopen van een zeldzame Afrikaan iets waar ze het hele jaar naar uitkijken. Het spijt me enorm, maar als je daar misbruik van maakt dan zit je hart gewoon niet op de goede plek.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik weet nog goed hoe wij met de club in Den Haag een Burandaan straat na straat achterna gezeten hebben; en die gasten kunnen rennen als de wind, dat zit in hun cultuur. Maar toen we ‘m uiteindelijk te pakken hadden bleek hij niet te passen.

Reageer
gravatar

Wel wel, dus indien men begaan is met de veiligheid van de burger waar door gebrek aan financiën de politiediensten in gebreken moeten blijven (vaderke staat heeft z’n centjes elders nodig) is men volgens de (s)linkse volksmond, extreem rechts, neo-nazi, racist. Hoe zou men degenen kunnen omschrijven die, de ogen en oren sluiten voor het geweld dat voortkomt uit bv. de nakomelingen van de vroegere gastarbeiders en nu de nieuwelingen die zich aanmelden als z.g asielzoeker op de vlucht voor geweld zoals men heeft kunnen ervaren in bv. Duitse, Zweedse en Finse steden maar, die hetgeen ze z.g ontvluchten graag gebruiken eens op Europese bodem.

Reageer
gravatar

Het xenofobe jachtseizoen is weer geopend; in ieder geval voor de Lowlands-variant van de KKK. In tijden van economische neergang hebben zwakke geesten de behoefte én neiging zich te verenigen in geüniformeerde groepen, samen staat men sterk, denkt men dan. Denk hierbij o.a. aan de NSB, Oranje-fanatici en de vele Trump-support groepen van NRA en NSA en de harde kern van de Erdogan-kliko’s in Nederland, alias de Grijze Wolven. L’histoire se répète.

Reageer
gravatar

Overduidelijk een reactie van een outsider. Het genot van de geuniformeerde mannenliefde is u duidelijk onbekend. Er is niets beters na het samen marcheren op marsmuziek. Ik kan het een ieder aanraden.

gravatar

Deze “Soldiers of Odin” zijn toch zelf Afrikaanse Nederlanders. Een echte bleekscheet zou het bij deze temperaturen uithouden in een hoodie.

Reageer
gravatar

Ach ach, leuk hoor De Speld om de “Soldiers of Odin” zo te kakken te zetten. Typisch een voorbeeld van framen van links politiek correct Nederland.

Toevallig is er een Soldiers of Odin-lid bij ons op de line dance-club. Hij kan heel goed dansen en ik heb veel fijne gesprekken met hem gehad. De “Soldiers of Odin” moet je zien als verzetsstrijders vertelde hij. Nederland is in oorlog met de islam en de politiek het laat afweten.

Dat afweten geldt natuurlijk niet voor meneer Wilders van de PVV.

Corrie.

Reageer
gravatar

Zeker zulke gesprekken waar Youp van ‘t Hek het 25 jaar geleden over. had? Dan ging iemand bij zijn vrouw weg naar eentonig mokkel “met wie. Hij zo goed kan praten”! Lieve Corie, blijf geloven in jouw waarheid als,je dat wilt, maar wijs is het niet. Naastenliefde, weet je wel.

gravatar

Ik heb al aardig wat Pokémon van de straat weten plukken, maar van die Togolees had ik nog niet gehoord. Waar zit ie, voordat die Odin-gast ‘m voor mijn neus weg verzamelt?

Reageer
gravatar

Je weet er ook echt niks van. Odin is een summon in Final Fantasy! Hij heeft die instant kill move die niet werkt op eindbazen!

gravatar

Pff, tegenwoordig gaat dat opknopen veel te makkelijk. Vroeger in mijn tijd moest je eerst de Afrikaan verzwakken tot hij bijna dood was, voordat je hem op kon knopen.

Reageer