Anita heeft het gevoel dat haar leven geen enkele zin heeft en dat klopt

'Fijn dat ik op mijn intuïtie kan vertrouwen'

Goed nieuws voor Anita Boekelmans uit Venray. De 52-jarige verkoopmedewerkster heeft al jaren sterk het gevoel dat haar leven totaal geen zin heeft en dat blijkt tot haar vreugde te kloppen. Anita kan dus vertrouwen op haar feilloze intuïtie.

“Dit is een enorme opluchting”, vertelt ze geëmotioneerd. “Al die jaren was er de twijfel: ben ik wel écht die complete nul die alleen maar zuurstof verspilt? Dat zou betekenen dat ik niet kon varen op mijn innerlijke kompas en dat zou ik vreselijk vinden. Nu kan ik met een gerust hart verder of juist niet. Niemand die het iets kan schelen. Heerlijk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bezint eer ge begint, Anita. Voor de trein of van een flat geeft veel rommel en getraumatiseerde omstanders. Gewoon slaappillen of zo.
Doei!

Reageer