• Prachtig!

  • Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

  • Een glimlach is universeel!

  • Hier word ik blij van!

  • Een lach kost je niets!

  • Smile!

Heerlijk: glimlachende mensen

Word je blij van!

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hier wordt dan weer eens de inconsequente grammatica van de Nederlandse taal zichtbaar. Corrie weet nog dat het voltooid deelwoord van lachen “gelachen” is, maar wat is het VDW van glimlachen? Geglimlacht? En daar zit ‘m nou net nou de kneep: er valt niet zoveel meer te lachen in Nederland. Tenzij men lid is van de VVD en/of bankier. Dan (glim)lacht men niet meer, dán lacht men zijn broek aan flarden.

gravatar

Al die glimlachende mensen: ik wantrouw dit vertoon van levensvreugde. Gefotoshopt? Want dit zijn vast geen Nederlanders die zuchten onder het terreurbewind van de VVD met Apparatsjiks als Halve Zoolstra en Ard van der Steur-Kaviaar.

Reageer