Veel mensen doen het wel eens, het eten van een lauw saucijzenbroodje op een treinstation, dat daar onder een warmtelamp ligt te zweten in een servetje. Maar wat begint als een slecht idee, eindigt va
Wat een watjes. En maar zeuren over zompig bladerdeeg. Nee, weet je wat pas echt een probleem is? Iets dat veel heftiger je bestaan als beschaafd en ontwikkeld individu bij de wortel aanpakt? Ik durf het nu, na vele jaren, best te zeggen. Dat is de gehaktstaaf uit de muur van een benzinestation. Dat snijdt er pas echt in. De verslaving is instant en funest. Steeds maar een halve tank voldoen, zodat je weer snel kunt. Hem opeten onder het rijden, vet orgasmisch druipend. Mosterd op je broek, onvermijdelijk.
Eat this … suacijzenbroodjeskleuters!
Dit komt mij helaas bekend voor. Het is ooit begonnen toen ik een Satékroket wilde, maar deze nog niet lauw was. Ik heb toen maar een gehaktstaaf genomen, omdat die wel al minimaal een half uur geacclimatiseerd was. Helaas heeft dat mijn culinaire leven voorgoed veranderd.
de onderkant is van karton, maar dat heeft niemand in de gaten!
Mijn vriend heeft een ernstige verslaving aan die schrale kut dingen. Iemand een goed adres voor een kliniek?
Ga eens studeren met je kadaver
Vegetarische saucijzenbroodjes bij AH to Go. Veel lekkerder, en gezonder ook, durf ik te wedden.
Mensen, leer nou toch eens dit motto te begrijpen:
‘Goed Vlees Vermaalt Men Niet!’
Hoed u voor alle onherkenbare troep onder namen als: gehakt, worst, hamburger, kipburger, frikandel, saucijs, …
Ja, ik neem ze dan als ik trek heb. Maar achteraf denk ik, het was toch niet zo lekker. En de volgende keer weer net zo.
Misschien eens een keer de Ramadan proberen?
De diarreeburgers van de Febo dar kun je pas van ruften !
De saucijzenbroodjes van de Aldi, die zijn pas lekker. Niks geen zompig bladerdeeg.
Je kunt ze ook nog lekker lang bewaren zodat je altijd een voorraadje in huis hebt.
Corrie.
Nou snap ik, lieve Corrie, waarom je zo verschrikkelijk vet bent. Maar dat rollebolt wel heel lekker in de duinen….
Ach, beter dan een Brexit die je dwars in de keel blijft zitten.
Spijsbroodje.
Zo jammer zou je kunnen denken van die ene Speldfout.
Eet smakelijk.
Wat een watjes. En maar zeuren over zompig bladerdeeg. Nee, weet je wat pas echt een probleem is? Iets dat veel heftiger je bestaan als beschaafd en ontwikkeld individu bij de wortel aanpakt? Ik durf het nu, na vele jaren, best te zeggen. Dat is de gehaktstaaf uit de muur van een benzinestation. Dat snijdt er pas echt in. De verslaving is instant en funest. Steeds maar een halve tank voldoen, zodat je weer snel kunt. Hem opeten onder het rijden, vet orgasmisch druipend. Mosterd op je broek, onvermijdelijk.
Eat this … suacijzenbroodjeskleuters!
Dit komt mij helaas bekend voor. Het is ooit begonnen toen ik een Satékroket wilde, maar deze nog niet lauw was. Ik heb toen maar een gehaktstaaf genomen, omdat die wel al minimaal een half uur geacclimatiseerd was. Helaas heeft dat mijn culinaire leven voorgoed veranderd.
de onderkant is van karton, maar dat heeft niemand in de gaten!
Het verklaart wel waarom er zoveel mensen voor de trein springen.
Een trein komt harder aan.
Het antwoord is ja, je komt er vanaf door er nooit aan te beginnen. Dit betreft een gratis advies.
Naaien de mensen tegenwoordig niet meer? Al die sublimatie …
Mensen met saus eisen broodjes.
Daarom neem ik altijd gewoon een kaasbroodje.
Spijsbroodje.
Zo jammer zou je kunnen denken van die ene Speldfout.
Eet smakelijk.