Man in scootmobiel kijkt naar bouwproject

‘Volgens mij is hij tevreden’

Hij staat er elke dag. De man in de scootmobiel bestudeert de voortgang van het bouwproject. Af en toe eet hij een krentenbol.

Bouwvakker Kevin (24) doet extra zijn best als de man er staat. “Hij waakt over ons. Soms krijgt hij gezelschap van een zestiger op een fiets. Die stapt dan af en dan zegt de man in de scootmobiel iets tegen hem. Ik kan hem natuurlijk niet verstaan, maar ik beeld me in dat hij zegt dat we het goed doen. Ja, volgens mij is hij tevreden.”

Wegens gebrek aan succes verlengd! Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit is zo mooi om te zien! Hier staan nog meer mooie voorbeelde nhttps://www.scootmobiel.org/ voor mensen die meer uit hun leven halen met een scootmobiel.

Reageer
gravatar

De man met de stok en de man in de rolstoel plus hun mobiele kompanen uit dezelfde leeftijdscategorie moeten omzien naar een andere bezigheid nu het werk in onze straat af is. Zij hadden een dagtaak aan het toezicht houden op het werk van de stratenmakers.

Reageer
gravatar

Hoezo die man STAAT er elke dag??? De Speld is absoluut de meest betrouwbare krant van het land en ze waren ook altijd heel respectvol naar iedereen, maar hier slaan ze toch de plank volledig mis. Jammer, waar gaat het heen met dit land.

Reageer
gravatar

God zat in een scootmobiel
en hij zag dat het goed was.

Ik denk dat er ook iemand in een scootmobiel stond te kijken toen Mozes en Abraham enzovoorts aan het werk waren. Daar komt het misverstand vandaan. Behoefte aan bevestiging.

Reageer
gravatar

de foto is duidelijk bewerkt. De laatste keer dat ik in Leiden was zodat ik voorbij de V & D kan lopen, stond daar nog een bankgebouw, een informatiecentrum en een fietsenstalling. Die kunnen echt niet binnen een jaar tijd verdwenen zijn.