Bron YT - QWIC Mobility

46-jarige man op elektrische fiets staande gehouden door politie

'Vervoersmiddel paste niet bij leeftijd'

De politie in Meppel heeft gisteren de 46-jarige Bart van ‘t Klooster aangehouden. De politie hield de man staande omdat hij op een elektrische fiets reed. “Dat vonden we verdacht. Zo jong nog en dan al op een elektrische fiets. Die man zag eruit alsof hij nog prima in staat was om op een normale fiets te rijden, maar hij zoefde met enorme snelheid voorbij, terwijl hij amper trapte”, aldus een woordvoerder van de politie.

Van ‘t Klooster zegt in een reactie dat het niet de eerste keer is dat hij wordt aangehouden. “Ik heb succes als rayonhoofd bij de Univé en dus kan ik me een elektrische fiets veroorloven. Dan denken ze bij de politie dus meteen dat je flessen advocaat smokkelt in je fietstassen. Een schande is het! Dit land heeft nog veel te leren als het gaat om omgaan met luie mensen die geen zin hebben om zelf te trappen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mechanische doping!! Een pest die inmiddels doorgedrongen is tot in alle uithoeken van de samenleving. Zelfs bejaarden doen eraan mee, heb ik me laten vertellen. Scandaleus!

Reageer
gravatar

Nu ik fiets ook al jaren zo vanwege mijn rug ,niemand ziet iets aan mij maar ik heb het echt nodig .Er worden veel van deze fietsen gestolen dus vindt ik de aanhouding niet verkeert ,als je het aankunt tonen is er niks aan de hand en kun je zo weer veder fietsen !

Reageer
gravatar

Terwijl mannen van 46 beter zouden moeten weten. De accu’s van die fietsen worden van mierenpoep gemaakt. Erg kostbaar en na 14 maanden aan dure vervanging toe.

Reageer
gravatar

In de tijd dat de agent van politie nog een snor droeg, hadden we hier allemaal geen last van. Politiemensen moeten gewoon weer verplicht worden een snor te dragen.
En ze moeten natuurlijk van Rijkswege de beschikking krijgen over een power bike. Anders zou het rapaille nog kunnen ontsnappen.

Reageer
gravatar

Politie in meppel slaapt onder een steen denk ik, kinderen van 15 rijden al op die dingen als ze een eind van school wonen

Reageer
gravatar

Herkenbaar en allemaal onderdeel van de generaliserende profilering van onze eigen hermandad. Als nét-40 plusser heb je geen leven meer op eender welk luiheidsbevorderend vervoermiddel dan ook. Als ervaren spartametcoureur weet ik helaas waar ik over praat, het is gewoon schandalig hoevaak ik stilsta.

Reageer
gravatar

Binnen het kader van politieke correctheid zullen wij het komende jaar alléén gezinnen in middenklasse auto’s staande houden en controleren.

Op ons kan men rekenen!

Erik Akerboom
korpschef Nationale Politie

Reageer
gravatar

De reacties op Typhoon en Sylvana laten zien waarom ons land naar de knoppen gaat: boze blanke mannen (en soms vrouwen) die straks naar de stembus gaan om op die peroxide-smurf te stemmen.

Reageer
gravatar

Uw reactie laat zien waarom ons land naar de knoppen gaat: u generaliseert meteen de groep blanke mannen die het niet eens zijn met de denkbeelden van mevrouw Simons als PVV-stemmer. Veel plezier met het stemmen op DENK! (want dat vul ik gemakshalve ook meteen even in)

gravatar

Ik zie hier een mooie traditie ontstaan! Laten we voortaan niet ons eigen stem uitbrengen, maar invoelen, projecteren en uitdragen wat anderen zouden stemmen.

Op die manier wordt niet alleen iedereen geaccommodeerd, maar krijgen we ook minstens een 100% opkomst vermoed ik zo.

Laat het volk dat altijd weet wat anderen denken deze gave ten volle aanwenden!

was getekend,
De Empathisant

gravatar

Carice is typisch zo’n linkse gekkie die aan etnisch profileren doet.

Autochtone mensen die zich zorgen maken dat het land naar de knoppen gaat omdat het percentage allochtonen bij bijstandstrekkers en bij criminele delicten wel erg hoog is geeft ze de schuld dat het land naar de knoppen gaat. De realiteit bij allochtonen mag van linkse gekkies niet benoemd worden omdat het hun “cultuur” is.

En waar slaat het op om meneer Wilders van de PVV weg te zetten als peroxide-smurf? Wanneer etiketteren en etnisch profileren, zoals bij Carice, je core business is dan is peroxide- grote-smurf een beter etiket voor meneer Wilders van de PVV.

De pot verwijt de ketel dat hij zw#rt ziet.

Corrie.