Cursus mindful Spaans tuinieren nu ook voor gevorderden!

Van binnenuit een vijver aanleggen terwijl je Colombiaanse soap-series kijkt

Goed nieuws voor alle deelnemers van cursus mindful tuinieren in het Spaans. We bieden deze cursus nu ook voor gevorderden aan! Ben jij al geoefend in het Castiliaans snoeien van een heg terwijl je effectief aanwezig bent in je lichaam? Kijk dan niet verder.

Wij werken op een speelse manier met Spaanse grammatica waardoor je makkelijk op accepterende wijze omgaat met onkruid. Binnen week kun je van binnenuit een vijver aanleggen terwijl je Colombiaanse soap-series kijkt! Vind innerlijke rust door op een bewuste manier conversatievaardigheden en tweejarige planten te zaaien op het ritme van de Macarena. Handig voor bijvoorbeeld op vakantie tijdens een zakenreis in de achtertuin.

De cursus heeft een praktische insteek, dus deelnemers kunnen meteen de schoffel in de hand nemen en midden in het leven staan zonder eerst urenlang onregelmatige werkwoorden te stampen. Met onze opdrachten leer in je in een handomdraai een tuinpad te maken en die moeiteloos weer los te laten. Bueno!

Na afronding van de cursus kun je courgettes kweken terwijl je El País leest en je gevoelens observeert. Je bent in staat om vanuit je kern een aardbeienstruik te planten terwijl je bewust reageert in plaats van automatisch.

Let op: deze cursus is alleen geschikt voor mensen die de beginnerscursus hebben gedaan of die bewust zijn opgegroeid in een Spaanse moestuin.

De 12-weekse cursus vindt plaats op het industrieterrein in Schiedam bij buurthuis El Toro Conciente. Wees er bewust snel bij!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mint vul nes?

Volle mond pepermuntjes?

Misschien toch wel heel erg spiritueel!
(Hebben ze er ook goedkope Boeddhabeeldjes met wierook bij?)

Reageer
gravatar

Mindfulness is typisch iets waar linkse gekkies zich mee bezighouden.

De cursus mindful Spaans tuinieren zal hen ontzettend aanspreken. Die egoïstische gasten zijn alleen met zichzelf bezig.

Hun credo is: “me, myself and I”.

Corrie.

Reageer
gravatar

Oei, zit de boel weer verstopt pik?

Maar vertel eens, hebbie die leefkuil in de duinen nou al gegraven? Kom ik binnenkort even bij je een bakkie doen. Neem ik gelijk een hele grote lepel mee.

gravatar

En zo ziet u maar weer: wij staan overal open voor, en we hebben er destijds ook de ruimte voor gecreëerd.

Maar er is meer! Zo bieden wij in Schiedam ook de cursus Jonge Klaren, de cursus Molens Wieken én de Cursus Cursus Geven Geven.

De cursisten verzamelen zich op de Kloosterplaats, en van daaruit wandelen wij door het voormalige stadshart richting de campus van de Universiteit van Schiedam.

Kortom: Hand in hand in cursusland. U komt toch ook?

Reageer
gravatar

Een van de docenten “Mindful Groenzoeten” (José Martin Hermano Bueno de Musquito y Gosset; kortweg Arriba) is een goede vriend en collega van mij. Met geringe bijbetaling zijn hij en ik bereid voor aanvang van de cursus een professioneel uitstrijkje te maken van deelneemsters tussen 18 en 30 jaar met achteraf een introspectief gesprekje, koffie en gebak.

Reageer