Bron YT Right Side Broadcasting

‘Aarde zal niet metéén verdampen bij presidentschap Trump’

Apocalyps laat mogelijk nog maanden op zich wachten

De aarde en al het menselijk leven zullen niet metéén verdampen en voorgoed verdwijnen in een zwart gat van dood en onophoudelijk geweeklaag als Donald Trump president van Amerika wordt. Volgens de meeste deskundigen kan een dergelijke apocalyps nog maanden op zich laten wachten en is de huidige angst voor Trump overdreven.

Amerikadeskundige Griepje van Wezel vindt dat de media zich schuldig maken aan bangmakerij: “Ik ontken niet dat een overwinning van Donald Trump binnen vier jaar zal leiden tot het verdampen van alle planten en dieren en het voor eeuwig wegsmelten van de aarde en de ons omringende planeten. Ik denk alleen niet dat dat metéén gebeurt op het moment dat Trump verkozen wordt. Daar kunnen best een paar maanden overheen gaan. Wat dat betreft begrijp ik de hysterie niet zo.”

Van Wezel krijgt bijval van Amerika-watcher Tjerk Minsma: “Trump roept natuurlijk de raarste dingen, maar ook hij zal zich uiteindelijk aan de grondwet moeten houden. Bovendien zal hij zich omringen met verstandige adviseurs die hem kunnen bijstaan in de laatste dagen van het menselijk bestaan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In ander ongerelateerd nieuws:

Wolken worden te vaak verwelkomt in ons land.

De laatste tijd word er steets vaker over gedebateerd:
“Wolken, ja of nee?”

“Wij vinden dat, zelfs als de hoop verdampt in Ethiopië, de Afrikaanse wolken moeten worden teruggestuurd naar hun eigen land.” Luidt het bij de PVV. “Het is natuurlijk abnormaal dat het klimaat van een ander land zich onbekrompen kan toevoegen bij de Europese Unie, en dat nog zonder paspoort ook!” Zegt Geert Wilders tijdens een persconferentie in Den Haag.

Groenlinks daarintegen is het niet eens met deze stellingen. Zij vindt juist dat de we de grijze massa’s moeten verwelkomen. “Wolken zijn enorm voordelig voor de agricultuur in Nederland. Vooral in deze tijd waarin de gemiddelde Nederlander weigert om vocht af te staan voor de groeiende gewassen hebben wij de immigranten hard nodig.”

Minister Diederik Samson blijft neutraal in de kwestie. “Wolken zijn natuurlijk nodig voor mensen die snel verbranden enzo, maar ik wil toch graag van de zon kunnen genieten met een biertje op mijn terras.”

De inwoners van gemeente Vlagtwedde zijn woedend. “Wij werken ons kapot om onszelf te kunnen ondersteunen. En in de tussentijd kunnen hen gewoon gratis hier Nederland binnenkomen. Onacceptabel.”

Reageer
gravatar

Ben ik de enige die dit artikel onzin vind?
Een Amerikadeskundige heeft geen verstand van klimaat! Maarja, Amerikanen, die denken alles te weten!

Reageer
gravatar

Nou, ik zou toch verwachten dat een Amerikadeskundige het klimaat daar goed in de gaten houdt. Hoe zou men zonder die kennis nog van deskundigheid kunnen spreken?

gravatar

Je kunt jezelf wel deskundige noemen, maar als je niet eens kunt aangeven waarin je deskundig bent, dan bewijst dat dat je niet deskundig bent. Het blijkt ook wel uit uw reactie. Succes met de studie!

gravatar

Dank u! Tja “schoenmaker, blijft bij uw leest” zei mijn grootvader altijd. En hij was een lederdeskundige, dus hij kon het weten. Misschien moeten we het reageren op dit blog voortaan maar overlaten aan deskundigen op dat gebiedt, zoals u zelf.

gravatar

Nouja echt veel destructiever dan -pak hem beet – Reagan of Bush zal hij niet zijn toch?

Meer dan een stuk of twee verschrikkelijke oorlogen zullen het niet worden..

Reageer
gravatar

Een onzinnige vergelijking. Diederik is slim en leuk, Corrie is vooral heel erg lekker, m.n. in de duinen…

gravatar

Als Trump wordt verkozen tot president, hetgeen overigens op zich al volstrekt belachelijk is, zal dat aanleiding geven tot allerlei ellendige toestanden, maar dat hoeft niet noodzakelijkerwijs er toe te leiden dat de aarde in een zwart gat verdwijnt. De Amerikanen zijn sowieso bepaald niet als een verstandig volk te betitelen. Dus wie er ook gekozen mag worden zal voor een breed scala van problemen zorgen.

Reageer
gravatar

Als Clinton wordt verkozen tot president, hetgeen overigens op zich al volstrekt belachelijk is, zal dat aanleiding geven tot allerlei ellendige toestanden, maar dat hoeft niet noodzakelijkerwijs er toe te leiden dat de aarde in een zwart gat verdwijnt. De Amerikanen zijn sowieso bepaald niet als een verstandig volk te betitelen. Dus wie er ook gekozen mag worden zal voor een breed scala van problemen zorgen.

gravatar

Ik hoorde net dat een volgende Republikeinse kandidaat Duterte zal heten.
Je weet wel, de ‘kleine Hitler’ uit de Philippijnen.

Zijn doortastende aanpak (standrechtelijke executie) zal een bepaald publiek vast wel aanspreken.
Agenten bijvoorbeeld die graag per 10 kogels tegelijk schieten, in de rug.
Vermoedelijk ook wel leden van de NRA.

GOP, ‘Grand Old Party’.

Reageer
gravatar

Knap lastig overigens als iemand onschuldig blijkt te zijn, om die kogels er weer netjes uit te peuteren !

gravatar

De man is overigens wel bijzonder gemotiveerd. Ik heb zelfs van horen zeggen dat Trump de sterren op de vlaggen achter zich er zelf op geborduurd heeft.

Geen sinecure.

Reageer
gravatar

Bovendien is hij helemaal niet Donald Trump, uit Trumpstad, de vriend van Katrien Trump, want hij zwemt in het geld, dus moet hij wel Dagobert Trump zijn. Dat u het maar weet.

Reageer
gravatar

Ik vrees wel dat de ijskappen nog een stuk sneller zullen smelten. Door kernbommen die hij metéén maar gooit op Rusland, Noord-Korea en Mexico. ‘Ja natuurlijk, éérst Mexico! Laat dat een waarschuwing zijn!’

Geschatte stijging van de zeespiegel: 6 meter.

Charles Groenhuijsen

Reageer
gravatar

Nou niet gelijk paniekeren Charles. Donald T heeft een ingenieuze oplossing bedacht voor de smeltende poolkappen: hij betaalt uit eigen budget twee enorme toupets (naar model van zijn eigen toupet) die hij strak over beide poolkappen laat trekken. Gevolg; het smelten der ijskappen neemt zo sterk af dat we in een nieuwe IJstijd belanden. En precies op dat ogenblik treedt TTIP in werking en begint de hele evolutie weer opnieuw. Onder leiding van DDT (Dear Donald Trump), de nieuwe Onze-Lieve-Heer 2.0