Bron YT - 13activate3

Holleeder beraamde vanuit gevangenis stem op Douwe Bob

‘Oekraïne gaat er als eerste aan’

Willem Holleeder zou vanuit de gevangenis opdracht hebben gegeven een stem op Douwe Bob uit te brengen. Daarmee wilde hij zich wreken op Oekraïne, dat zich met een politiek getinte inzending niet aan de regels heeft gehouden.

De criminele Songfestivalfan besloot Oekraïne met gelijke munt terug te betalen door een stem op eigen land uit te laten brengen door een Servische huurstemmer.

Volgens medegedetineerden zou Holleeder onder meer gezegd hebben dat zangeres Jamala ‘haar bek moet houden’ en dat Oekraïne er tijdens de halve finale ‘als eerste aan zou gaan’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Schoten vanuit het publiek?

Gewoon bij elk optreden dat ‘ie niet leuk vind.

Dan gewoon een ‘Telegrammetje’: “koud make die kanke hoer !”

Maar zo kende ìk hem nog niet hoor!

Twan Huys

Reageer
gravatar

heeft Holleeder nu ook de directeur van Bavaria gegijzeld? Of heeft hij uit zijn cel ervoor gezorgd dat Palm verkocht werd?

gravatar

Kan een relatief kleine misdadiger als Holleeder topcriminelen als het songfestival en Oekraïne wel aan ?
Volgens mij overspeelt hij zijn hand hiermee !

Reageer
gravatar

Holleeder een relatief kleine misdadiger? Laat-ie het maar niet horen. Er staat al een Bulgaars wurgcontract op het hoofd van zijn zussen, zijn ex én van Peter R. de Vries. Voor je het weet sta jij ook op zijn bucketlist. Van de week heeft Willem nog in een management buy-out de hele ING overgenomen, die stond vandaag op de AEX gelijk 5 % hoger. Je hebt het hier wel over Neerlands topcrimineel, na Jeroen Dubloen Deysselbloem.